uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Fotóalbumok ALBUM-KATEGÓRIÁK (Blokk áthelyezése, szerkesztő bekapcsolása) |
ALBUM-KATEGÓRIÁK |
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez a honlapszerkesztő. Egy olyan kérdés merült fel bennem a fotóalbummal kapcsolatban,hogy ki lehet e valahogy kapcsolni a fotók megjelenítését az albumon kívüli fejezetekben? Tehát hogy feltöltök egy új képet,az ne jelenjen meg a fotóalbum főoldalán,a fejezetek oldalán,csak az albumban. Köszönöm! Ricsi |
Sziasztok!
Megváltoztattam a honlapom stílusát,és az történt,hogy a főoldalon található menükre kattintva nem jelennek meg a kategóriák. a honlapom címe: www.hedericsantal.ucoz.hu Előre is köszönöm sziasztok. Anti |
Szia Anti, nem igazán értem a problémádat, vagyis hogy mire gondolsz. A kategóriák boxra az oldalsávokban? Ez esetben katt az Adminbar-Szerkesztő-Szerkesztő bekapcsolása gombra, majd nézd meg, hogy ott van-e. Ha ott van, a fogaskerék ikonra katt rá, és a megnyíló ablak 3. fülénél nézd meg, melyik modulokban látszódik. Ha nincs ott, akkor a Szerkesztő-blokk hozzáadása+ gombra kattints, ekkor középen megjelenik az új blokk, ezt húzd be oldalra, nevezd el. Most katt a fogaskerék ikonra, és válaszd ki a "Site elements"-et, majd a "Kategóriák"-at.Szerkesztő-változtatások mentése, és kész is.
********* |
De amit Daveed leírt, azt megnézheted videón is.
http://livedemo.ucoz.hu/index/felhasznaloi_oldal/0-16 |
Sziasztok! Próbáltam keresni,de nem találtam hasonló témát. Azt látom, hogy katalógus(ok)on belül meg lehet adni szürési feltételt. De ez a szürés hogyan használható fel?
Mire gondolok: van az albumban A, B, C katalógus 10-10 képpel. Mindegyik albumban van "gyerek" szürővel ellátott kép. Hogy nézhetem meg egy oldalon csak a "gyerek"-re leszürt képeket? köszi Ági |
Quote (powerricsi) Sziasztok! Nagyon tetszik ez a honlapszerkesztő. Egy olyan kérdés merült fel bennem a fotóalbummal kapcsolatban,hogy ki lehet e valahogy kapcsolni a fotók megjelenítését az albumon kívüli fejezetekben? Tehát hogy feltöltök egy új képet,az ne jelenjen meg a fotóalbum főoldalán,a fejezetek oldalán,csak az albumban. Köszönöm! Ez engem is érdekel, ugyanez a problémám?. |
| |||