uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Fotóalbumok Kép megjelenésének módja (Ha nem használom a lightboxot) |
Kép megjelenésének módja |
SÁ, Ja ebben az esetben ide kell illeszteni --> Honlap-Stílus --> Külalak Vezérlése --> Második container --> Megkeresed a fejezet kategóriáit, és ott beilleszted a megfelelő helyre, ahol szeretnéd hogy látszódjon.
|
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy azt hogyan tudnám megoldani, hogy a menün belül a képek cimben almenüt hozzak létre, tehát lenyiló ablak jelenjen meg és csak azt a kategóriát nézzék meg ami érdekli őket? Jelenleg kattintok a képekre és egy alsó blokk jelenik meg amiben a kategóriák vannak! Lehet, hogy egyszerű, de nem jövök rá vagy nagyon fáradt vagyok! köszi előre is a segítséget |
Az IconArchive-on sok ikont találhatsz... Nagyon jók. Azután jöhet a Convertico!
(amúgy az IconArchive címe: www.iconarchive.com) Itt már startból ICO fájlban töltheted le, majd egy képkezelővel megváltoztathatod a méretét... |
vmarci21, Azt gondoltam, hogy az IconArchive-on Hikari fog majd találni egy passzoló favicont az oldalához...
|
Hozzászólás szövege
Idézet (Hikari) Sziasztok! Nekem az a kérdésem, hogy amikor 1 google oldalon több lap is meg van nyitva, és csak a nevét látod, meg egy kis képet....én ezt szeretném megváltoztatni. ahogy itt pirossal jelöltem : http://kep.ivpicture.hu/752113.jpg Hikari,Ezt rakd be a fejrészbe: Kód <title>IDE ÍRHATOD AZT,AMI A KISKÉP MELLETT LESZ MINT SZÖVEG</title> <link rel="shortcut icon" href="IDE JÖN A KISKÉP LINKJE" type="image/png" /> <link rel="icon" href="IDE JÖN A KISKÉP LINKJE" type="image/png" /> Lehet: ico,png,és gif is. |
remus, ucozos oldalak esetében csak a gyökérkönyvtárban levő favicon.ico fájl számít faviconnak. Hidd el, próbáltam már.
|
| |||