uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Fotóalbumok Kép megjelenésének módja (Ha nem használom a lightboxot) |
Kép megjelenésének módja |
Sziasztok!
Szeretnék diavetítést készíteni a honlapomra, de mikor beillesztem a Widgets kódot, nem készül el a vetítés, nem látszik semmi a képen...:(. Mit ronthattam el? Köszönöm a választ. Kata |
Jó estét Kívánok!
Szeretnék segítséget kérni. A fotóalbumokba kategóriánként feltöltött képeim ömlesztve jelennek meg a diavetítésben. Szeretném ha a kategóriák külön jelennének meg. Ha admin felületen én a fotóalbumokat nyitom meg és rákattintok az eredeti sablon visszaállítására, akkor csak a fotóalbumok modult állítja át, vagy az egész honlap külalakját? Már két este keresem a megoldást de nem boldogulok, pedig a szülők várják gyermekeikről a képeket. A képek feltöltését megtanultam, de a megjelenítés nem sikerül igazán. Küldöm a honlap címét is cskficankak.ucoz.com Előre is köszönöm a segítséget. ÜDV. |
Sziasztok!
Hogyan lehet olyan diavetítést létrehozni, amelyik nem csak ugrál képről-képre, hanem valamilyen effektussal vált, mint pl. itt: http://www.klikk.info.hu/ |
Locky, köszi! Nem igazán értem, hogy mik azok a js-es cuccok Különben melyik programmal lehet csinálni diavetítést?
Üdv.: LegoLexicon |
SÁ, Saját Menü --> Honlap Stílus --> Külalak Vezérlése --> Fotóalbum -->
És akkor valamelyikbe beleilleszted a kódot: - A fotóalbum főoldala - A fejezet fényképeinek listáját mutató oldal - At albumban található fényképek listájának oldala Ez attól függ hogy te hová szeretnéd rakni a címkefelhőt. |
Mindegyikkel próbálkoztam már. De én vagyok a béna tudom. Ez az első ilyen "oldalam". :)
Quote (1world) SÁ, Saját Menü --> Honlap Stílus --> Külalak Vezérlése --> Fotóalbum --> És akkor valamelyikbe beleilleszted a kódot: - A fotóalbum főoldala - A fejezet fényképeinek listáját mutató oldal - At albumban található fényképek listájának oldala Ez attól függ hogy te hová szeretnéd rakni a címkefelhőt. |
SÁ, hát a kódot oda kell feltölteni ahová te szeretnéd. Annak pedig tudni kell a pontos helyét, és az alapján bemásolni a kód megfelelő részébe. A kódot így sajnos nem tudom berakni helyetted.
|
A piros kör helyére.
http://kepfeltoltes.hu/120513/cimke_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Hozzáadva (13.05.2012, 09:59) Quote (1world) SÁ, hát a kódot oda kell feltölteni ahová te szeretnéd. Annak pedig tudni kell a pontos helyét, és az alapján bemásolni a kód megfelelő részébe. A kódot így sajnos nem tudom berakni helyetted. |
| |||