uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Katalógusok Honlapkatalógus |
Honlapkatalógus |
nem tértem el semmi sablontól. minden ami a honlapon van az kizárólag az ucoz kellékei. a vizuális menü is szintén az ucoz kelléke. az a bajom hogy alap állapotban nem mutatja a Cikkek blokkot. se sablonszerkesztőbe se semmi ilyen helyre nem nyúltam bele
|
Hát ami menüt Én láttam, az már nem uCoz sablon! (de lehet Én vagyok megint lemaradva)
A figyelmeztető ablak szintén nem uCoz sablon kellék... soroljam még? De tudod mit? Én inkább annyit felelek Neked, hogy sajnálom, Én nem tudom megoldani a problémádat. Ehhez az Én tudásom már kevés. Bocsi... |
a figyelmeztető ablak ideiglenesen volt bent amíg ez a cikkek blokk probléma megoldódik már most sincs bent. amúgy az a menü a widgets menüben a blokkoknál az ucoz kelléke. csak színeket kell beállítani meg a gombok címét ill linkjét. hmm. nem tudok rájönni hogy mi lehet a gond :S
|
Sajnos elég sokszor bekavarnak a scriptek a honlapok helyes megjelenítésébe!
A sablonok nem egyformák és így nem is viselkednek, reagálnak egyformán a különböző módosításokra. Ezért van Nekem saját sablonom. Volt olyan oldal, ahol az oldal alján elhelyezkedő scriptes "menübar" kavart be. Miután az el lett távolítva, megoldódott a probléma is. Gondolkodj el ezen! A kérdésedre a válaszom meg talán azért nem látszanak a cikkek, mert nem az eredeti menüt használod. És ezzel a kör be is zárult, a scriptek okozzák a gondot. (elképzelhető) Javaslatom, hogy "ideiglenesen" tedd vissza az eredeti menüt és nézd meg, mi változik! A menü kódját a Menük szerkesztője menüpontban találod. ($SMENU_1$) |
Épp az előbb írtam le egy válaszomba, hogy a sablonokban csak azok az operátorok működnek, amik a sablon szerkesztőablak alatt fel vannak sorolva!
Ettől függetlenül elképzelhető más megoldás is. "Át lehet verni" a rendszert nem egy helyen... De ebbe inkább ne menjünk bele... Pl. Nálam a hozzászólásoknál a szerkesztő fölötti ikonok magyarok. Láttál már máshol is ilyet? |
Valamiért nem tudok témát létrehozni, mert ezt a cikkek katalógusa-ba írnám.
Oldalszerkesztővel csinált dolgaimat szeretném áttenni a katalógusba, de az írásrész tetején nem a cikk nevét írja ki, hanem hogy ,,CIKKEK KATALÓGUSA". Hogyan írhatom ezt át úgy, hogy a cikk nevét írja ki? Példa: Code http://usims.ucoz.hu/publ/jatekleirasok/the_sims_2/the_sims_2/2-1-0-1 Hozzáadva (09.01.2012, 15:41) |
Szép estét kívánok! A következő probléma megszüntetéséhez kérem szíves segítségeteket.
Honlap katalógust alakítok ki. Valamit elbabrálhattam, mert a kategóriák 2 helyen, az oldal tetején és a "Fejezet kategóriái" blokkban, a menüsor alatt is megjelennek. (Eredetileg, a lap tetején jelent meg). Hogyan tudnám a menüsor alá történő betöltődést megszüntetni? Stíluslap: 797 Oldalam: http://georgium.ucoz.hu Előre is megköszönöm a segítséget. Hozzáadva (10.03.2012, 20:51) georgio
|
Köszöntök minden fórumozót!
Oldalam: http://georgium.ucoz.hu Stíluslap: 797 Aktualitások menü alatt híreket, információkat osztok meg, kategorizálva. Gondom, hogy a "Fejezet kategóriái" a baloldali menük alá töltődnek be, ami nehézkessé teszi a böngészést. A honlapkatalógusomhoz hasonlóan azt szeretném megoldani, hogy a kategóriák az oldal felső részén jelenjenek meg. Ehhez viszont már bele kell nyúlni az oldal HTML-jébe, amit -kellő ismeretek hiányában- nem mertem önállóan megtenni. Kérem szíves segítségeteket kód ügyben. Mit és hova illesszek be? Előre is megköszönöm a segítőszándékot. Üdvözlettel georgio Hozzáadva (01.07.2012, 07:50) georgio
|
A válasz itt is ugyanaz mint itt: http://forum.ucoz.hu/forum/10-354-7524-16-1341134058
Hozzáadva (01.07.2012, 10:39) Code <!-- <block szám(2)> --> kód kód kód Fejezet kategóriái:kód kód $CATEGORIES$ kód kód <!-- </block szám(2)> --> szerintem a 2. block az, de nézd meg (a kód szöveg helyett valami HTML kód van) Ezután menj a [admin menü==>] gyors-csere cserélendő: Code <!-- <body> --> mire: Code $CATEGORIES$ <!-- <body> --> hol: Honlapkatalógus |
| |||