uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Katalógusok Honlapkatalógus |
Honlapkatalógus |
Sziasztok!
Az alábbi problémám lenne: A honlapkatalógusom könyvtárnak szeretném használni, olyan módon, hogy az oda feltett Pdf formátumú dokumentumot ne az Adobe nyissa meg, hanem továbbra is az én oldalam. A lényeg az lenne, hogy se letölteni se kinyomtatni ne lehessen, csak olvasni! (Bármilyen ötlet érdekelne.) Amit eddig sikerült "alkotnom" a témában, itt látható: Code http://smaragdvilag.ucoz.com/dir A Pdf-et átalakítottam swf-be, sikerült is beillesztenem az oldalamba, de sajnos csak lapozni lehet (azt is csak az swf konvertálás miatt), de csak egyenként. Tudnátok-e javasolni nekem egy olyan megjelenítő ablakot, ahol megjelenik a dokumentum oldalszáma, és lehet az adott oldalra ugrani a szövegben. Remélem érthető voltam, a segítséget előre is köszi, bármi legyen is az. |
Sziasztok!
A honlapkatalógus modult 3 opció szerint lehet "instalálni", ezek pedig kis-, nagy vagy nincs kategorizálás. Annyi lenne a kérdésem, hogy lehetséges ezt utólag módosítani, vagy ahhoz el kell távolítani a modult és újra engedélyezni. A kérdés egyszerű, ám fontos, mert ha törlöm a modult, elvész a tartalma. :-/ Köszi szépen előre is a választ! |
KovJonas, Köszi a tippet, nah erre nem is gondoltam.
Ahogy olvastam hozzászólásod, eszembe jutott egy érdekesség: mi van ha mindig u.annyi kategóriát lehet létrehozni (limitek a uCoz rendszerben, azaz 1000 fejezet/1000kategória), a kis- vagy nagy kategorizálás csak előre gyártott példák, mint pl az avatárok. |
| |||