uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő Multifunkciós modulok (Egy modullal különböző tartalmú menüpontok) |
Multifunkciós modulok |
Azonos modul használata különböző tartalmú menüpontokkal.
Az EZEN az oldalon található Fájlkatalógus és Fájlkatalógus 2 menüpontok a következő példa alapján vannak megoldva (az adatok a demo oldal szerinti adatok!!!) Ebben a példában a Fájlkatalógus modult használjuk, de hasonlóképp lehet pl. a Blog vagy a Cikkek katalógusa modult is használni. 1.) először is az adott modulban hozz létre különböző kategóriákat (pl. Fájljaim és Fájljaim2), a kategória neve mellett láthatod az azonosítóját (ID:1 ID:2 stb...) 2.) hozz létre egy új anyagot az Anyagok szerkesztése --> Anyag hozzáadása lehetőséggel és válaszd ki hozzá a megfelelő kategóriát 3.) most menj a Honlap-stílus --> Menük szerkesztője menüpontba és hozz létre egy új menüpontot pl. Fájlkatalógus névvel. A "/load/fajljaim/1" magyarázata: Minden új oldal létrehozásakor így kell eljárni. Tehát ha a "Fájlkatalógus 2" menüpontot akarod létrehozni, a fenti leírást csináld végig. Amikor mindent jóváhagytál, és az oldaladat frissítetted F5-tel, megjelenik a menüpont (Fájlkatalógus 2), melyre kattintva megjelenik annak tartalma. Ha most a demo oldalon rákattintasz a Fájlkatalógus menüpontra, felül a parancssorban láthatod a fenti elérési utat: A Fájlkatalógus 2 esetén a változás: Élő oldalon is megtekintheted, hogy miről van szó! Természetesen olyan menüpontokat hozhatsz létre olyan kategóriákkal, amik Neked megfelelnek. A fent leírtak csak minták. Remélem feltudod majd használni a fent leírtakat és rájössz, hogy nem is annyira bonyolult. Csatolmányok:
4084500.png
(18.9 Kb)
·
5307349.png
(8.6 Kb)
·
2363397.png
(8.6 Kb)
·
3238777.png
(4.3 Kb)
|
Raidon, az ügyfélszolgálathoz írt kérdésedet megkaptuk, a válasz folyamatban van
Mindenképpen azt javaslom neked, hogy először a kérdésed itt az ügyfélszolgálati fórumon tedd fel, és ne terheld vele az ügyfélszolgálatot, mivel az ügyfélszolgálat nem foglalkozik honlapszerkesztési kérdésekkel. A Kapcsolat az ügyfélszolgálattal nem azt a célt szolgálja, hogy mindenkinek segítsen a honlapja szerkesztésében, hanem azért van, hogy az esetlegesen felmerülő működéssel kapcsolatos kérdéseket oldja meg. Jelenleg a uCoz rendszerben közel 1 millió aktív honlap van, képzeld el, hogy mennyi ügyfélszolgálati emberre lenne szükség, ha mindenki minden apró problémával a honlapja szerkesztésével kapcsolatban azonnal írna az ügyfélszolgálatnak!?!? Kérem ezt szem előtt tartani, és nem csak neked, hanem minden kedves felhasználónknak ezt üzenem. Ajánlom elolvasásra az egyik körlevelünket, és a Hogyan használjuk az ügyfélszolgálat fórumát részét a fórumunknak Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
JAJJJJJJJJJJJJJJJJ
NEM CSAK ÉN HASZNÁLOM EZT AZ UCOZ RENSZRET ERRÖL A GÉPRŐL ÉS ELFELEJTETTEM KILÉPNI ELÖTTE AZ AZ BEJELENTKEZNI AZ ÉN AZONOSITOMMAL MIELÖTT ELKÜLDTEM VOLNA AZ ÜZENETETT SZOVAL ÉN IRTAM ( rabid-folk-techno ) A ZSUZSI HELYETT AZ ÜZENETET |
Amit a képen bejelöltél, az Oldalszerkesztővel lett létrehozva
http://rabid-folk-ht.ucoz.com /index/0-2 Az üzenetet szerkesztette DaveedBrown - Vasárnap, 2010.06.20, 15:33
|
Szia rapid!
Lebuktál barátom... A kép árulta el kilétedet! Semmi sem kerüli el a figyelmemet! A keresett dolog (amit a jobb oldalon megjelöltél), az a bal oldalon sosem fog megjelenni, mivel Te az admin felületet fotóztad le! Itt a bal oldalon látható menü a modulok menüje. Amit Te keresel, az csak a honlapon fog megjelenni. |
SZIA raziel70,
Quote (raziel70) A kép árulta el kilétedet! Semmi sem kerüli el a figyelmemet! Árulta el kilétemet????????????????????????? Vagy ismerjük egymást azért irtad hogy elárultam kilétemet???????????????? Na mindegy na szoval akkor abbol a menüpontbol nem tudok mégegyet késziteni ? DE! Persze más tartalommal. elöre is köszi válaszotokat |
Attila, átolvastam, és akkor majd először itt keresek rá választ. Mondjuk először itt kerestem a fórumokban, és amikor megtaláltam ezt a részt gondoltam megpróbálom, de nem jött össze, pedig többféle képen is megpróbáltam. És még is semmi Vagy is nem kerestem, hanem csak nézelődtem, mert még új volt minden.
De remélem sikerül megcsinálni/csinálnom, mert még jó sok videót szeretnél feltölteni a youtube-ról, meg még esetleg másik oldalról, ha esetleg ott nem találom meg vagy nem tudom belinkelni. Addig is dolgozok a többin, mert még bőven szeretnék még anyagot feltenni. Remélem sikerrel fogok járni vele, mert eddig amint már írtam nem sok szerencsém volt |
Raidon, az igazi sikerért meg kell dolgozni, a kitartás meghozza a várt eredményt. Előszörre mindenkinek új ez a rendszer, de aprólékos munkával meg lehet ismerni, mindannyian így kezdtük. Minél jobban megismered, annál könnyebb továbblépni. Sok sikert és kitartást!
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
raziel70,
Köszi már megint segittetél nekem KÖSZI!!!!!! |
Az jó hír hogy sokat lehet beletenni, a cikkek katalógusába.
Viszont amit leírtál raziel70, sajnos az nálam nem vált be. Te rögtön kategóriát csináltál, én meg fejezetet, és azon belül a kategóriákat. De még is sikerült megcsinálnom, miután leírtam a fenti sorokat. Hiányzott a legelejéről a / jel. A másik kérdésem hogy amennyit a cikkek katalógusába lehet tenni, az akkor is annyinak számít, akkor is ha kettő van csinálva belőle? Nem mintha nem lenne elég, csak azért kérdezem, hogy tudjak róla. Köszi a választ! |
| |||