|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő Container (hogyan lehet Containert csinálni?) |
Container |
BDdragon, legközelebb megkérnélek, hogy a kérdésedet írd le részletesebben, mert ebből kiindulva semmit sem értünk meg. Azt javaslom, hogy legalább 3 mondatban írd le a kérdésedet, és még társíthatsz hozzá pár képet, hogy jobban megértsük amit szeretnél.
A container az oldalsáv neve. Szeretnéd, ha a weboldaladon megjelenjen még egy container (oldalsáv) vagy csak egy blokk (az oldalsáv egy "doboza")? Szerk.: Ja, és még valami. Elég egy helyen feltenned a kérdésedet, nem muszáj PM-ben is megkérdezned, úgyis meglátom. A másik témában levő üzenetedet töröltem. Az üzenetet szerkesztette bigblog - Szerda, 2015.03.25, 13:56
|
Látod az oldal körül azt a bordert nekem olyan kéne én hiába be írta CSS-BE de akkor sem működöt útána meg kérdeztem egy haveromat és ő azt mondta hogy a Honlap Oldalainál kel be bordereznem "$CONTONT$" Ízét de nem működöt az sem Ezt a Kódot írtam hozzá "<div style="border 1px solid #000;">"
itt A KÉP:p http://1.bp.blogspot.com/-v3DPsBFbTqo/VRLWFEu8BvI/AAAAAAAADNY/oCG7FZPJwnA/s1600/N%25C3%25A9vtelen.png |
BDdragon, add meg a weboldalad URL-címét.
|
BDdragon, Vezérlőpult » Külalak vezérlése.
A honlap felső része sablon elejére beilleszted: Kód <div class="bordered"> Mentés. A honlap alsó része sablon végére beilleszted: Kód </div> Mentés. A Stílusok táblázata (CSS) sablon végére beilleszted: Kód .bordered {border: 1px solid #000;} Ahol átírod a #000 színkódot a kívánt értékre. Mentés. |
BDdragon, azért nem működik, mert a
Kód </div> kódot A honlap felső része sablon aljára illesztetted, pedig a Honlap ALSÓ része sablon végére kellett volna illesztened. |
BDdragon, regisztráltam a weboldaladra. Arra kérnélek meg, hogy helyezz át az Adminisztrátorok csoportba, majd ellenőrizd le, hogy engedélyezett-e az Adminisztrátorok csoport tagjai számára a Honlap külalakjának vezérlése funkció.
Vezérlőpult » Felhasználók » Felhasználói csoportok » Az összes csoport jogainak beállítása » Egyéb » A honlap külalakjának vezérlése. |
BDdragon, megnézem, mit tehetek
|
BDdragon, elvileg kész. A szegély színét a Stílusok táblázata (CSS) sablon 390. sorában állíthatod be (az #000 színkódot behelyettesítve).
|
| |||
| |||