|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő Befagyott az egész vagy nem tudom (menu+webadmin) |
Befagyott az egész vagy nem tudom |
Hali,
- a weboldaldalon engedi a belépést - egyszerűen nem enged be webadminba SE Chrome SE Mozilla(nem hibás semmi csak mindig újratölti a bejelentkezést), de tegnap meg nem volt gond vele - előtte, amikor beengedett, akkor a menüt hiába írtam át nem szerkesztette. Átírtam az egyik MEGLÉVŐ menüpont nevét semmi(ugyan úgy maradt), hozzáadtam egy menüpontot semmi, persze mentettem a változtatás után MI A PROBLÉMA? talán host? Az üzenetet szerkesztette Crys - Kedd, 2015.03.17, 13:35
|
Crys, tudnál küldeni egy képet/videót arról, hogy mi történik miután beírod a Vezérlőpultba vezető belépési adatokat? Ez nagy mértékben segítene
|
Crys, elvileg ez egy helyi probléma (egy probléma a te gépeden vagy a szolgáltatódon). Próbálj meg belépni proxyval, más gépről, vagy egy olyan gépről, amelyik más internetszolgáltatóval rendelkezik (ha nincs, akkor próbáld meg egy ismerősödnél).
|
Crys, érdekes helyzet, de örülünk annak, hogy megoldódott Ha megint előfordul, tudasd velünk!
|
| |||
| |||