|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő Menüpont hozzáadása (Menüpont hozzáadása) |
Menüpont hozzáadása |
Hali! Szeretném kérdezni, hogy +menüpontot hol tudok a meglévőkhöz adni, úgy hogy ne kelljen az egészet újra létrehozni?
Tehát, hogy ha írja, akkor hol írja ezeket ahol hozzá lehetne írni? Szemléltetés képpen: http://kepfeltoltes.hu/150312/menupont_www.kepfeltoltes.hu_.png Előre is köszönöm! ui.:remélem megfelelő helyre nyitottam... Az üzenetet szerkesztette Crys - Csütörtök, 2015.03.12, 21:02
|
Crys, üdv ismét körünkben Az általad említett művelet végrehajtásához menj a honlapod Vezérlőpultjába, majd a Honlap-stílus menüben kattints a Menü szerkesztő elemre. Itt hozzáadhatsz, törölhetsz, illetve módosíthatsz menüelemeket.
Ha bármilyen egyéb kérdésed van, ne habozz, és tedd fel azt nekünk |
Köszönöm az üdvözlést :D! Jött egy lehetőség 1 szerver, amihez fenntartottam a weboldalt, így van alkalmam használni. Remélem most sokáig.
EDIT: Kevertem, ezt tudtam, de mégis megkérdeztem Hiába régen voltam itt Az üzenetet szerkesztette Crys - Csütörtök, 2015.03.12, 22:11
|
| |||
| |||