|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő 408-as hibakód (Hiba feltöltéskor) |
408-as hibakód |
A weboldalról szerettem volna feltölteni képeket, (zip archívumot képekkel).
És amikor a hozzáadásra kattintottam, vártam kb. 10 másodpercet és a következőt írta ki "Hiba lépett fel a csatlakozás során, kérjük ismételd meg később (408)" Valamikor tudok feltölteni, valamikor nem tudok feltölteni. Mi lehet a gond? Üdv:
--- --------- (tomi3821) |
tomi3821, Google
kulcsszó: error 408 Ekkor megtudsz róla sok mindent. Ezrkből az infókból infót tudsz nyerni, hogy mit ronthattál el. Ha nem te rontottál el valmit akkor Ezekkel az infókkal mehetsz az uCoz fórum bejelentő topic-jához, és ha tudnak, akkor segítenek/javítják a hibát. |
tomi3821, ezek az infók általában elöbb elmúlnak, (mármint a hibák), mint azt az ügyfélszolgálat, vagy a fórumon ki lenne tárgyalva.
Mivel az ügyfélszolgálat átfutási ideje is kb 48-72 óra, így érdemes elsőnek ITT tájékozódni, mihelyest még a probléma 24 óra múlva is fent áll. |
tomi3821, utánanéztem:
http://www.checkupdown.com/status/E408.html Az oldal időntullépés miatt nem válaszol. (próbáld kisebb méretű file-kkal, vagy kevesebbel) |
| |||
| |||