uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő Egyéni index oldal |
Egyéni index oldal |
Ha egyéni nyitóoldalt szeretnél, vagyis azt szeretnéd, hogy első oldalként a saját magad által elkészített oldal jelentkezzen be elsőnek,
abban az esetben a Vezérlőpultban A honlap oldalai menüpontban beilleszted a következő kódot: Code <script language="JavaScript"> window.location.href = "az_Ön_ honlapja/index.html" </script> Azt figyelembe kell venni, hogy ilyen átirányítás esetében a rendszer nem érzékeli a látogatókat a főoldaladon, ezért célszerű a látogatót visszairányítani a honlapod valamelyik moduljára, pl. létrehozol egy Vendégkönyv modult. A vendégkönyv modul url címe "az_Ön_ honlapja/gb" Csatolmányok:
7199730.jpg
(160.4 Kb)
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Helló én olyat keresnék hogy hogyan tudok témát berani nekem egy GTA SANANDREALSOS TÉMA KELLENE ERRE AZ OLDALRA TRUCKING.UCOZ.HU ha megoldhato vegyetek fel skype: don_curtis1
Hozzáadva (15.10.2012, 15:52) |
Feka, lépj be a vezérlőpultba, majd a felső menüben válaszd ki a Beállítások, majd általános beállításokat
és ott ki birod választani a stílust! Tudtommal létezik GTA stílus is... Lehet, hogy a kérdésedet nem a legjobb témába írtad... Az üzenetet szerkesztette KovJonas - Hétfő, 2012.10.15, 17:16
|
Sziasztok!
Egyszer sikerült az hogy nem a ....ucoz.hu ra ne a hírek hanem más oldal jöjjön be először. Ezt hogy tudom véghez vinni? |
Pontosítanál kérlek.
Nem találom. |
Meg találtam köszönöm a segítséget.
|
Sziasztok!
Olyat szeretnék csinálni, hogy a mostani oldalamat saját elkészített oldalra szeretném cserélni. Már mindent megcsináltam, csak a kódokat kellene beilleszteni, hogy az az oldal jelenjen meg amit most elkészítettem. Ez az oldal htm formátumban van és 18 menüpontból áll. Fel vannak töltve az oldalak a fájlkezelőbe, csak azt nem tudom, hogy milyen módon kell feltölteni, hogy az jelenjen meg. Köszi szépen. Hozzáadva (13.12.2013, 12:29) |
Üdv, segítségeteket szeretném kérni mert nem értem, hogy miért nem megy..
Nos, a lényeg a következő: van egy oldalam ami új stílussal fut, elérhető rajta a "sliderek" opció is. Az alap oldalakon szépen megjelennek a képek amiket én raktam be pl: fotóalbum, videó, főoldal .. itt mind megjelenik a kép. Azonban mikor létrehozok egy saját menüpontot akkor azon az oldalon nem tölti be a képeket. Köszönöm előre válaszukat. |
Valex, ehhez több információ kell:
1) A honlapod URL-címe 2) A stílus száma (általános beállításoknál nézd. !!Általában nem mutatja a teljes számot. Kijelöléssel meg lehet tekinteni.) |
EniG, szia A modul beállításaiban próbáltad? Egy képernyőkép a linkről jól jönne!
|
| |||