uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő Lassan tölt be az oldal |
Lassan tölt be az oldal |
Hadelhad, megnéztem a honlapot, tényleg egy picit lassabban töltött be, mint az átlag, de teljesen tűrhető. És azt gondolom a videók sem könnyítik meg a dolgát. (ha pl a online játékok menüre megyek, akkor semmi probléma). De azért a biztonság meg a "miért ne" kedvéért írd meg légyszi hogy a te oldalad melyik szerveren van! Saját menü >> általános fülön rajta van. De ha jól láttam akkor a 46-os.
|
Hát remélem lesz valami megoldás és csak pillanatnyi zavar ez, mert erre a szerverre fizettem elő
Hozzáadva (08.03.2011, 07:48) |
Hét végén többször is órákra lelassult a művészeti közösségem. Sem a Mozilla sem az Internet Explorer nem tudta betölteni, csak minden harmadik próbálkozásra, akkor is csak félig. A másik ucozos oldalam eközben tökéletesen működött.
Minden hálózatban előfordulhatnak szerver problémák, tudom. Reménykedem abban, hogy nem éppen akkor ellenőrizték a linkajánlásomat, amit elküldtem több helyre is. |
Nemkell megiedni!!
Én épp sablont akartam készíteni, de mivel most bajok vannak gondolom a szerverrel, ezért hagytam ideiglenesen abba!! Lényeg---> Várjunk türelmesen! |
Az az igazság hogy a szerverek nem domain-tól függenek.
Van egy pár szerver, és véletlenszerü meiknél van az oldalad. |
Az oké, hogy van olyan szerver ami le van terhelve és van olyan ami nincs, főleg akkor ha ingyen veszed igénybe...
De viszont, ha fizetéses szolgáltatást veszel igénybe mint például én, akkor egy kicsit bosszant, hogy nem tudsz csak úgy átmenni egy másik szerverre, mert az nincs leterhelve. Bizakodom, hogy ez csak pillanatnyi elmezavar a szerveren , írtam egyébként az ügyfélszolgálatnak is hát ha. |
Hadelhad, "Csak úgy" biztosan nem fognak téged áttenni másik szerverre, már csak azért sem, mert mi van ha utána az a szeró lassulna be? Egyébként is képzeld csak el mekkora fejetlenség lenne a tömeges szerverköltözködésből. Itt most több, mint 1.000.000 honlapról van szó.
|
Hadelhad, minden fizetős/ingyenes szolgáltatás is csak 99%-os elérést mutat, mivel nemlehet 100%-ot kihozni.
Pl. az s48-as szerver most is elutasitja a kapcsolatot a böngészővel, pedig elég gyors szokott lenni. Mellesleg nemtudom mennyi szerver van, de 99%-os elérésnél mivel nemmindegyik egyszerre "lassul be" ezért lehetséges hogy egyiknap mondjuk az s48 másiknap az s46 és ti ezeket olvasván azt gondoljátok nem stabil, pedig az!! Erre is gondolni kell, és ha igy nézzük akkor stabil oldal szolgáltató az uCoz. |
| |||