|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő Hasonló bejegyzések megjelenítése |
Hasonló bejegyzések megjelenítése |
Több (Blogger és Wordpress) blogon jelent meg a közelmúltban egy új plugin: a hasonló bejegyzések megjelenítése.
A LinkWithin oldal generál is hozzá egy beilleszthető kódot. Kérdésem az, hogy van-e lehetőség ennek a kódnak a beillesztésére? Én a LinkWithin oldalon az Other Platform menüponttal készíttettem egy kódot, be is illesztettem a Külalak vezérlése>Blog>A napló főoldala részbe a <body> és a </body> közé, de nem történt semmi. Mivel magam ezekhez a dolgokhoz meglehetősen kuka vagyok, szükségem van a segítségetekre: rossz helyre tettem, vagy ne is próbálkozzam vele? Segítségeteket előre is köszönöm. |
Köszönöm, kedves Tomy!
Hozzáadva (05.08.2010, 04:43) Köszönöm! |
Üdvözlök mindenkit!
Remélem nem gond, hogy ide írok, de nekem hasonló kérdésem lenne. Azt meg tudom-e oldani - ha igen, akkor miként -, hogy a főoldalamra ki tudjam íratni, ha valaki hozzászólt egy írásomhoz? Ugyanígy ki tudom-e azt íratni, hogy én új cikket közölte le. Jelenleg hírekként én kiírom, és belinkelem az új cikkeket, de jó lenne valahogy ezt automatizálni. A végére még egy harmadik kérdés. Ennek igaz még nem néztem utána - csak most bevillant -, de azt meg tudom-e oldani, hogy a menübe készítek egy új rész, hogy "Felhasználók", és arra rákattintva kiírja a regisztrált felhasználókat, mondjuk ABC szerint? A válaszokat előre is köszönöm! |
Kedves Andrew3388, ezt az ,,automatizálást" szerintem próbáld meg informerekkel...
Köszönöm, drhflany a válaszod! Eddig nem néztem az informereket, de most 2 perc alatt sikerült megoldanom a gondom. |
Hozzászólás szövege
Idézet (raziel70) Kedves Levin! Sajnos igazad van, mert nem jó helyre illesztetted be a kódot. A segítség már úton van csak figyeld a Postást! biggrin Szia! Esetleg nekem is tudsz segíteni LinkWithin oldal használatában, hogy hova kell belinkelni az adott kódot. köszi előre... |
Sziasztok. Remélem nem baj hogy ide írom de nem találok ehhez választ. A problémám az hogy a vendégkönyv legfrissebb bejegyzései mindig legalul vannak, de én ugy szeretném hogy a legfrissebbek legfelül legyenek. Az üzenet hozzáadása ürlapot be tudtam állítani hogy mindig legfelül legyen. Válaszotokat köszönöm. Előre is.
|
Laci9407, a beállítást a Vezérlőpult » Eszközök » Közösségi hozzászólások menüpontban találhatod: http://take.ms/u67M7
|
Laci9407, ezt sajnos nem lehetséges.
|
| |||
| |||