|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő Karaktermeghaladás (60.000 karakter tullépés.) |
Karaktermeghaladás |
Hali.
A gondom a következő lenne. Hosszas munka után összeraktam egy táblázatot aminek az oldalba való beillesztése után jelent meg ez az üzenet.
A kérdésem csak az lenne hogy miért rossz az ha meghaladja a 60.000 karaktert egy oldal? Ha úgy nézzük a táblázatnak a nagyrésze html kód igy nemsok a szöveg (ahhoz képest), ha pontosan számolom akkor körübelül 10.000-20.000 karakter szöveg és sajnos ez egy összefüggő táblázat. Ezt a megoldást akkor inframe-el kellene megoldanom vagy van rá esetleg másik megoldás? Csatolmányok:
8881570.png
(3.5 Kb)
|
Locky, a rendszerben 60 ezer karakterre van korlátozva az oldalak mérete, ami kb. 20 A4-es oldalnak felel meg.
Nem javasolt, hogy szinesen, bőségesen díszített szövegeket, táblázatokat helyezz el az oldalaidon pl. a Word programból, mivel a díszítések láthatatlan beállításai is átmásolódnak az oldalra ami feleslegesen növeli a karakterszámokat. Javasoljuk, hogy a Microsoft Word-ből átmásolt szövegeket helyezd először a Jegyzettömbbe, és onnan másold be a honlapodra. Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de lenne egy kérdésem, ami nagyjából ehhez kötődik: A lap tetejénél ott van az Admin menü, és annak a jobb sarkán van, hogy Felhasznált mennyiség: 43MB a felhasználható 428MB-ból. Mi van akkor, ha megtelik ez a tárhely? Válaszotokat előre is köszönöm! |
tornado75, ide nem tartozik ugyan, semmi köze a karakter számokhoz.
Olvass Általános tájékoztatót! És most nagyon nemtudom hogy válaszoljak-e neked, mivel te se olvastad el az általános tájékoztatót! Ha megtellik a tárhely, semmi problem, oldalakat létrehozhatsz, de a file managert, biztonsági mentéseket és egyebeket felejtsd el egy ideig, még nem generálodik hely, a sok látogató által. (vagyis nemtudsz feltölteni semmit, amig nemlesz szabad hely) |
Sziasztok!
Nekem is ez a problémám!!! az honlapomon verseket, idézeteket stb... gyűjtök össze, A főmenümhöz hozzáadtam egy oldalt Idézetek néven.. össze gyűjtöttem az idézeteket, felraktam s ugyan ez a problémám... Ezt hogyan tudnám meg oldani??? Számomra a legjobb megoldás az az lenne ha létre lehetne hozni az oldalon belül az idézeteim alján pl egy ilyet: Előző 1 2 3 4 következő Tudnátok nekem ebben segíteni??? a segítséget előre is köszönöm:) Hozzáadva (30.04.2012, 00:34) |
Dia, a blog modul beállításainál a "A szöveg rövidített változatának megjelenítése, amennyiben az üzenet túl hosszú:" lehetőség mellől egyszerűen vedd ki a pipát. Vagy ha csak növelni akarod a megjelenítendő karakterszámot, eggyel alatta ezt megteheted
|
| |||
| |||