A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » Oldalszerkesztő » Karaktermeghaladás (60.000 karakter tullépés.)
Karaktermeghaladás
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 1 | 17:00
Hali.

A gondom a következő lenne. Hosszas munka után összeraktam egy táblázatot aminek az oldalba való beillesztése után jelent meg ez az üzenet.

A kérdésem csak az lenne hogy miért rossz az ha meghaladja a 60.000 karaktert egy oldal? Ha úgy nézzük a táblázatnak a nagyrésze html kód igy nemsok a szöveg (ahhoz képest), ha pontosan számolom akkor körübelül 10.000-20.000 karakter szöveg és sajnos ez egy összefüggő táblázat.

Ezt a megoldást akkor inframe-el kellene megoldanom vagy van rá esetleg másik megoldás?

Csatolmányok: 8881570.png (3.5 Kb)
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 2 | 06:32
Locky, a rendszerben 60 ezer karakterre van korlátozva az oldalak mérete, ami kb. 20 A4-es oldalnak felel meg.
Nem javasolt, hogy szinesen, bőségesen díszített szövegeket, táblázatokat helyezz el az oldalaidon pl. a Word programból,
mivel a díszítések láthatatlan beállításai is átmásolódnak az oldalra ami feleslegesen növeli a karakterszámokat.

Javasoljuk, hogy a Microsoft Word-ből átmásolt szövegeket helyezd először a Jegyzettömbbe, és onnan másold
be a honlapodra.

Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
tornado75
Üzenetek: 6
Hírnév: 0

Üzenet # 3 | 15:50
Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de lenne egy kérdésem, ami nagyjából ehhez kötődik:
A lap tetejénél ott van az Admin menü, és annak a jobb sarkán van, hogy Felhasznált mennyiség: 43MB a felhasználható 428MB-ból.
Mi van akkor, ha megtelik ez a tárhely?

Válaszotokat előre is köszönöm!
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 4 | 17:03
tornado75, ide nem tartozik ugyan, semmi köze a karakter számokhoz.

Olvass Általános tájékoztatót! És most nagyon nemtudom hogy válaszoljak-e neked, mivel te se olvastad el az általános tájékoztatót!

Ha megtellik a tárhely, semmi problem, oldalakat létrehozhatsz, de a file managert, biztonsági mentéseket és egyebeket felejtsd el egy ideig, még nem generálodik hely, a sok látogató által.
(vagyis nemtudsz feltölteni semmit, amig nemlesz szabad hely)
K2
Üzenetek: 5
Hírnév: 0

Üzenet # 5 | 01:34
Sziasztok!
Nekem is ez a problémám!!! az honlapomon verseket, idézeteket stb... gyűjtök össze, A főmenümhöz hozzáadtam egy oldalt Idézetek néven.. össze gyűjtöttem az idézeteket, felraktam s ugyan ez a problémám... Ezt hogyan tudnám meg oldani???

Számomra a legjobb megoldás az az lenne ha létre lehetne hozni az oldalon belül az idézeteim alján pl egy ilyet:

Előző 1 2 3 4 következő

Tudnátok nekem ebben segíteni??? a segítséget előre is köszönöm:)

Hozzáadva (30.04.2012, 00:34)
---------------------------------------------
Köszönöm szépen a segítséget!!! Először csinálok ilyet de 3-4 nap után rájöttem magamtól:))) már csak egy valamit nem tudok megoldani,,, az oldalamon lapozni tudok de, a számokat nem igazán tudom megcsinálni. valaki tudná hogy kel???

Dia
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 6 | 16:00
Sziasztok,
nekem az lenne a problémám (remélem ide tartozik), hogy a Blog résznél mindig megjelenik a Tovább, de én szeretném, hogy minden - karakterszámtól függően - már előnézetben látható legyen. Hogyan lehetne ezt megoldani?
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 7 | 19:48
Dia, a blog modul beállításainál a "A szöveg rövidített változatának megjelenítése, amennyiben az üzenet túl hosszú:" lehetőség mellől egyszerűen vedd ki a pipát. Vagy ha csak növelni akarod a megjelenítendő karakterszámot, eggyel alatta ezt megteheted
A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.


uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » Oldalszerkesztő » Karaktermeghaladás (60.000 karakter tullépés.)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: