uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő Külalak vezérlése --- Új Box (A külalak vezérlésével csináltam egy új "box"-ot....) |
Külalak vezérlése --- Új Box |
Imi9798,
Lehet, hogy a belépési oldal kódját nem tetted be a táblázatba... Nem gond, elmagyarázom, hasonlóan kell elkészítened, mint egy intro oldalat Megnyitod a vizuális szerkesztőt » Insert Table (szélesség 1, magasság 2 cella) » az alsó cellába csak egy $ POWERED_BY $ kódot kell beillesztened, a felsőbe pedig a belépési oldalad kódját » mindkettő cellának beállítod a hátterét (Edit table/cell » Edit cell... » Properties » Background » Image » kiválasztod a szerverre feltöltött képet ) » KÉÉÉSZ! Hozzáadva (13.07.2012, 11:45) Hozzáadva (12.09.2012, 06:50) |
Helló!.:)
Csináltam egy honlapot!.:) és ugyebár kiválasztottam a külalakot meg mindent de sajnos azt nem tudom hogy hogyan kell megváltoztani azon belűl a háttérszint ahova airok annak a színét se és igy fehérrel kel irnom:/.:) valaki segítene hogy hogyan tudom megváltoztatni a hátérképet meg az ilyeneket ami ezzel kapcsolodik?:) honlapom: http://animehun.ucoz.hu/ előre is köszönöm |
Sziasztok!
Webáruházat szeretnék csinálni az ucoz rendszerében de egyedül nem tudok! Ha úgy érzed, hogy te fel tudnál építeni ebben a rendszerben nekem egy viszonylag könnyű és egyszerű webáruházat akkor kérlek értesíts az általam megadott elérhetőségeken! Természetesen nem ingyen! Fizetnék a szolgáltatásodért, az ár megegyezés szerint történik! Ha pénzt szeretnél keresni és úgy érzed te vagy az én emberem írj nyugodtan! Megegyezünk! E- mail: holnapok@freemail.hu Tel: 06/20 445 7350 (este is hívhatsz) |
SasukeGoku, nézd meg a ucoz videótippeket! (főleg a design személyre szabása című videót ajánlom!)
http://www.youtube.com/user/ucozhu?feature=watch |
KovJonas: Köszi nagyon :)))
|
Mazsi, szia!
Menj a vezérlőpultba, majd a felső menün --> Külalak vezérlése (CSS) És itt keresd meg ezt a részt: Kód /*--------------------- General styles end ---------------------*/ #wrap0 {background: #2d122e url(/.s/t/785/1.png);} #wrap {background: url(/.s/t/785/2.jpg) no-repeat top center;} #container {width: 976px; margin: auto; padding-top:22px;text-align: left;} Majd cseréld le erre: Kód /*--------------------- General styles end ---------------------*/ #wrap0 {background: #színkód;} #wrap {background: #színkód;} #container {width: 976px; margin: auto; padding-top:22px;text-align: left;} És a #színkód-ok helyére annak a színnek a kódját írod be, amelyiket szeretnéd a honlapod hátterének! |
Mazsi, hát most hirtelen ezt találtam: http://imagecolorpicker.com/
A képen keress egy színt, amelyik tetszik és kattincs oda, majd megadja a színkódot! |
ööööö... köszi..nagyon béna vagyok, de nem találom ezt:
/*--------------------- General styles end ---------------------*/ #wrap0 {background: #2d122e url(/.s/t/785/1.png);} #wrap {background: url(/.s/t/785/2.jpg) no-repeat top center;} #container {width: 976px; margin: auto; padding-top:22px;text-align: left;} ezt is csak bemásoltam abból amit írtál.én sem tudom hogy lehetek illllyen béna.bocsi! |
| |||