A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
E-mail cim megerositese
karcsi
Üzenetek: 24
Hírnév: 0

Üzenet # 1 | 22:34
Lene egy problemam nekem is az e-mail cimek megerositesevel kapcsolatban. Hogyan tudnam megtiltani valahogy a regisztraciot az oldalon,hogy ha nem erositik meg az e-mail cimuket ne tudjanak regelni vagy belepni az oldalra. Ki van pipalva az a resz a KP-en,hogy csak e-mail cim megerositesevel lehet regelni de az sem segit mert tudnak regelni es hasznalni az oldalt akkor is ha nem erositik meg az e-mail cimuket sajnos.
"Idezojelben megemlitenem,hogy az oldal amirol szo van ki van veve ra az OPTIMAL csomag"

Elore is koszonom avalaszt.

Hozzáadva (03.01.2015, 21:34)
---------------------------------------------
Senki sem tud segiteni? sad

bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 2 | 19:21
karcsi, elnézést. Nincs internetem. Most is mobilnetről írok. Az általad említett funkciónak működnie kéne, de ha sehogy sem akar menni, e hét vége fele segítek, ha lesz netem smile
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
karcsi
Üzenetek: 24
Hírnév: 0

Üzenet # 3 | 14:14
Rendben, hetvegen beszelunk es koszonom.
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 4 | 10:29
karcsi, a legegyszerűbb megoldásnak azt látom, hogy a Felhasználók csoportjának megvonod pár jogait, majd akik megerősítették az e-mail címüket, azok az Ellenőrzöttek csoportjába kerülnek (ellenőrizned kell, hogy meg van-e erősítve az e-mail cím, és ha igen, át kell helyezned a felhasználót az Ellenőrzöttek csoportjába).

A profiloknál használhatsz egy ilyet:

Kód
<?if($GROUP_ID$='4')?><?ifnot($_EMAIL_IS_VERIFIED$)?><b><span style="color:red;">$_USERNAME$ e-mail címe nincsen megerősítve. A felhasználó nem kerülhet be az Ellenőrzöttek csoportjába.</span></b><?endif?><?endif?>


A kód egy szöveget ír ki, amelyet csak az Adminisztrátorok csoportja láthat, és megmutatja, hogy a felhasználó megerősítette-e az e-mail címét.

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: