|
uCoz közösség Csevegő-zóna Tech hírek Microsoft Edge (beszélgetés a Windows 10 új böngészőjéről - az Edge-ről) |
Microsoft Edge |
A böngésző végleges neve nem Project Spartan lesz, hanem Microsoft Edge. A további üzenetekben ezt fogjuk használni. A Spartan a Windows 10 nem-Win32 böngészője. A böngésző metro (/modern) felületen található, és rengeteg olyan dolgot tud, amelyet az Internet Explorer eddig nem tudott. A böngésző már elérhető a Windows 10 legújabb build-jében. A frissítést csak a Windows Insider oldalon található legfrissebb rendszer letöltése után telepíthetjük. A legutóbbi frissítés nem tartalmaz a Spartan böngészőn kívül egyéb újdonságot. Egyelőre a letöltések rész nem működik megfelelően, akárcsak a bővítmények rész. Én már nagyon várom a végleges Spartan-t - ki akarok próbálni valami újat, és van egy olyan érzésem, hogy tetszeni is fog Képek, videók, hírek alapján nektek mi a véleményetek a böngészőről? |
Locky, el is felejtettem frissíteni a témát Köszi, hogy eszembe juttattad
Reméljük az Edge nem fog csalódást okozni Sokak (Insiderek) szerint nagyon jó böngésző. Pár funkció még belekerülhet, de attól még nagyon jó. |
Locky, nekem az IE nagyon fagy, főleg ha 6-7 lapot nyitok meg egyszerre
|
| |||
| |||