Üzenet # 1 | 15:16
Üdv!
Mint tudjuk, a uCoz-nak sok magyar felhasználója van, és egyre inkább érkeznek újak. Most meghívtuk a uCoz egyik legrégebbi felhasználóját, Levin-t egy rövid interjúra. Szerettünk volna megtudni pár dolgot uCoz-os évei leforgása keretében.

És íme az interjú:

Magyar uCoz közösség (későbbiekben csak uCoz):
Mondj egykét szót magadról.
Levin: 2006-ban kezdtem blogolni a blogger.com-on, azzal a szándékkal, hogy az általam kedvelt zenéket minél több emberrel ismertethessem, oszthassam meg. Sajnos ez a tevékenység a szerzői jogokkkal hadilábon áll, a blogger pedig maximálisan igyekszik a jogvédők kéréseinek eleget tenni, előzetes felszólítás nélkül töröl bejegyzéseket és büntet. Így kerültem az Ucoz-hoz.

uCoz: Mióta használod a uCoz Weboldalszerkesztőt és mi volt a célja, témája az első weboldaladnak?
Levin: 2008-ban menekültem az Ucozhoz, azóta itt működik első, és egyben egyetlen weboldalam, a Zenekuckó. Az oldal célja változatlan: igényes és jó zenék megosztása, egyfajta kalóz népnevelés smile

uCoz: Te vagy a uCoz egyik legrégebbi magyar felhasználója. Mi buzdított arra, hogy ne távozz el ettől a CMS-rendszertől, és más weboldalszerkesztőn szerkeszteni a weboldaladat?
Levin: Hűséges tipus vagyok. Mielőtt idejöttem, illetve párhuzamosan több weboldalszerkesztőt is kipróbáltam. A legtöbb és legsokoldalúbb ingyenes szolgáltatással nálatok találkoztam. (Egyébként második éve fizetős felhasználótok vagyok.) Ha voltak, vannak is problémák, a fórumotokon szinte mindegyikre gyors segítséget kaptam. Adminisztrátoraitok készségesen rendelkezésemre állnak, néhányukkal már-már online baráti kapcsolatom alakult ki.

uCoz: Szerinted mi a legfontosabb 3 dolog sikeres honlap létrehozásához?
Levin: A három legfontosabb tényező véleményem szerint: a tartalom, a megjelenés és a könnyű kezelhetőség.

uCoz: Hány és milyen témájú weboldalakat hoztál (még) létre amióta a uCoz rendszert használod?
Levin: A blogolásra rendelkezésemre álló idő korlátozott, így csak egy weboldalam van.

uCoz: Személyes véleményed szerint leginkább milyen témájú weboldalakhoz ajánlanád a uCoz-t?
Levin: Véleményem szerint az Ucoz rendszere bármilyen témához jó felületet biztosít.

uCoz: Szerinted mi a uCoz legjobb 3 tulajdonsága?
Levin: Az Ucoz három legjobb tulajdonsága szerintem: 1. Egyszerűen kezelhető felület, alapismeretekkel rendelkező felhasználók is jól elboldogulnak vele, 2. Kiváló fórum nagytudású, készséges és udvarias adminisztrátorokkal, 3. Orosz barátaink még nem feküdtek le teljesen a szerzői jogvédőknek. Figyelmeztetnek, nem törölnek.

uCoz: Köszönjük, hogy részt vettél az interjún! Továbbá is sikeres honlapszerkesztést kívánunk.

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.