Üzenet # 1 | 19:15
Sziasztok!
Van bármi szabály, feltétel, kritérium, parancs, lábjegyzet, protokoll, említés, katekizmus... akármi, ami világosan, pontosan, érthetően és megkérdőjelezhetetlenül kimondaná azt, hogy egy uID felhasználóból nem csinálhatunk helyi felhasználót díjmentesen?

A Vezérlőpultban van egy funkció, amivel hozzáadhatunk felhasználókat az oldalunkhoz. Az így hozzáadott személyek helyi felhasználók lesznek. Sikerült találnunk egy megoldást, aminek köszönhetően a uID felhasználóinkat fel tudjuk ruházni a helyi felhasználóknak járó jogosultságokkal díjmentesen, amit használni is tudnak minden gond nélkül. Nem hackerkedés, meg semmi efféle!! Az oldal tippjeinek értelmében: bármilyen javascriptet használhatunk az oldalainkon (vagyis a legősibb scriptől kezdve, a legújabbik mindent) - tehát akár egy módosított beléptető gombot is.

Kérem, csak olyan válaszoljon, aki biztosan tudja a választ (vagy utánanézett/-érdeklődött valahol), mert félretájékoztatás esetén, az illetékesek előzetes figyelmeztetés nélkül törölhetik az oldalunkat X szabály megszegése miatt. Köszönjük szépen előre is a válaszokat. smile