uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Videó Hibabejelentés a Videó modullal kapcsolatosan |
Hibabejelentés a Videó modullal kapcsolatosan |
lab, még fogom nyaggatni a fejlesztőket, bár nem hinném, hogy tudnának vele kezdeni valamit. Ez azért van, mert az ablak kódja már az oldal betöltésekor ott van, csak az ablak el van rejtve. Kattintáskor pedig megjelenik. A YouTube lejátszó pedig - mivel automatikusan indul - közvetlenül az oldalbetöltés végekor indul el, ezért van az, hogy miután rákattintasz, hogy nyissa meg a videó ablakot, a hang késik. A modul előbb a hanganyagot veszi figyelembe, majd a videót.
|
Sziasztok!
Miért nem tudok egy namvadt videót sem felrakni? :/ Azt írja ki, hogy "Nem lehetséges az információhoz való hozzáférés OEmbed szolgáltatáson keresztül", ez mit jelent? YouTube-ról sem enged videókat (nem a sajátjaimat). Igazából a SorozatBarátról szeretém az egyik sorozat részeit felrakni, de nem engedi, ugyanezt írja ki. Ez mit jelent? |
zsuzsu72, a további konzultációért, kérünk, add meg az oldalad elérési útvonalát (URL-címét). Esetleg még azt is áruld el nekünk, melyik hozzáadási módot választottad a három közül (Link beillesztés, Kód beillesztés, Video feltöltés).
|
zsuzsu72, egy a bibi... Nem tudom leellenőrizni
|
zsuzsu72, mert:
Idézet Belépés megtagadva Azon felhasználók csoportjához tartozol, akinek nem engedélyezett ez a művelet. Minden kérdésben fordulj az oldal Adminjához. |
zsuzsu72, ideiglenesen helyezz át kérlek egy olyan rangba, amelynek engedélyezett a Bejegyzések hozzáadása a videó modulban. Ezt a hibát mélyebben át kell tanulmányozni és gyakorlatban is észre kell venni, ahhoz, hogy további intézkedéseket lehessen véghez vinni.
|
zsuzsu72, teszteltem. Saját videót is beillesztettem és az is működött. A hibaüzenet akkor jelenik meg, ha a YouTube/Vimeo.... URL-cím helytelen.
Az URL-cím ehhez kell hasonlítson: Kód https://www.youtube.com/watch?v=LBxlhLe2LSw Amennyiben hosszabb vagy rövidebb, mint ez, kérlek látogasd meg a videó oldalát és a címsávból másold ki az URL-címet. Az is megtörténhet, hogy Google-on rákeresel egy videóra, és azokat elő is dobja. Te viszont nem tekinted meg a videót, csak kimásolod az URL-t amit ott látsz. Ezt csak feltételezem, nem 100-as, hogy te is ezt tetted. Ha mégis, akkor tedd azt amit az előbb mondtam. A végső esetben - ha már tényleg sehogy sem működne - menj a videó oldalára, kattints a Megosztás >> Beágyazás fülecskékre, másold ki a kódot, majd a Videó hozzáadásának oldalán a Kód beillesztését válaszd. Onnét már gyerekjáték az egész, csak olykor nem generálja automatikusan a címet és a leírást. Tehát azt te kell beírnod manuálisan. Remélem tudtam segíteni. További sikeres weboldalszerkesztést. |
| |||