uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Webáruház A WEBÁRUHÁZ AKTIVÁLÁSA |
A WEBÁRUHÁZ AKTIVÁLÁSA |
Na sziasztok ismét. Hát voltam azon az oldalon amit Locky írt. A telefonos regelés sikerült. De ez nagyon bonyolultnak tűnik. Még a google chrommal is.
https://liqpay.com Hááát. Itt rengeteg minden lehet. Sőt rengeteg dolgot ki kell tölteni. Ezzel kapcsolatban nagyon kellene a segítség. Gondolom nem kell mindent, csak ami a bankkártyához szükséges csak azt kellene kitölteni. Rajtam kívül még senki nem aktivált bankkártyás fizetést? Ezt írja: és ezeket az oldalakat dobja ki. https://liqpay.com/?do=pages&p=apiotp Gondolom ezek valamilyen beillesztések. De hát ez nem egy egyszerű dolog. Szeretném ha jelentkezne valaki aki aktivált már kártyás fizetést. Mert erről komoly leírás és segítség kellene. |
Szia Raziel70
Az az igazság már megnézte egy barátom is. Sajnos nem tudott segíteni. Ő is a leírást igényelné. Biztos vagyok benne, hogy ez is egy "egyszerű" dolog. Csak kell hozzá egy segítőkész ember. Azért felteszek még egy fontos kérdést. Hozzáadva (24.03.2011, 13:55) Most az lenne a kérdésem, hogy bármilyen másik programot betudok illeszteni az ucoz rendszerébe? |
Azzal nem volt gond már írtam. A telefonos kód megérkezett. Utána jött, a gond mikor be kellett állítani a pénznemet az összeget. Azokat már egyáltalán nem akarta elfogadni. ÉS egyáltalán nem tudom miért vagy mi a gond.
Itt be kellett volna állítani a pénznemet, de egyiket sem volt hajlandó elfogadni. Aztán az oldalcímet. Szóval itt nem értettem semmit, hogy mit miért kell kitölteni. |
FBS, a webshop egy üzleti szolgáltatás, nem játékszer (volt erre példa). azért fizetős, hogy ne mindenki vehesse igénybe. És jól is van ez így.
|
Linda2002, Sikerült megoldanod a bankkártyás fizetést? Én is itt tartanék most és nem igazán boldogulok. Ha tudsz segíteni keress meg kérlek! Köszi! Encsi
Hozzáadva (20.12.2012, 21:20) |
Encsi, nem tudok róla semmit, szerintem át kéne menni az angol fórumra, ott adnak erről infót. http://forum.ucoz.com
|
vmarci21, az angolon és az orosz fórumon már néztem, de sajna nem találtam semmit.. Ami nem jelenti, hogy nincs valahol róla egy két szó, de két napot töltöttem a kereséssel!
Próbálgattam már mindenhogy, nyomkodtam, rendeltem, vezérlőpultot átnéztem, de semmi... |
Encsi, ha tudsz angolul, akkor kérdezz, ha nem, akkor is, a Google fordító segtségével, és az üzenet alján elhelyezett "i don't spek in English, i am Hungarian" szöveggel, és fognak válaszolni.
|
Sziasztok!
Az orosz fórumon kaptam infót a kívánság listáról ha érdekel valakit! Egyenlőre arra jöttem rá, hogy a mysite.ucoz.hu/shop/wishlist oldalon tudja megnézni a felhasználó a saját listáját, azt viszont, hogy én mint adminisztrátor látom e valahol az összesítést azt nem tudom, de sejtem, hogy nem! Próbáltam tesztelgetni több helyről, mivel nálam nincs regisztracióhoz kötve a vásárlás arra voltam kiváncsi, hogy vendégként működike és úgy látom működik! Ha érdekel még valakit a téma rajtam kívül keressen meg, hátha lesznek új infóim! Üdv: Encsi |
Sziasztok, hol tudok olvasni arról, hogy a PayPal fizetési módot hogyan tudom beállítani a webáruházamban.
Hozzáadva (09.06.2013, 18:26) |
attilagreat, nézz körül a prémium szolgáltatások, és a webáruház részben, ha ott nincs, akkor az angol fórumon, sajnos nincs webáruházam, többet nem tudok segíteni...
|
| |||