A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
uCoz közösség » Webmester-részleg » A honlap ismertté tétele » Honlapom a Facebookon? (Avagy hogy készíthetek a honlapomnak facebook oldalt)
Honlapom a Facebookon?
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 1 | 10:27
A következő hozzászólásban egy tippet mutatok a honlapod népszerűsítésére. Ha nem érdekel kattints el most 3, 2, 1,

Jól döntöttél hogy itt maradtál smile Ugyanis a Facebookról lesz szó.
Mint ismert a Facebook a világ legismertebb és legforgalmasabb közösségi oldala. Több, mint 600 millió látogatója volt eddig, és úgy tűnik hogy ez a szám még gyorsan nőni fog. Kérdem én, akkor miért nem használod ki ezt a lehetőséget arra, hogy népszerűbb legyen az oldalad? Kezdjünk is neki, veszíteni semmit sem fogsz.

1. lépés: Lépj be a Facebookra!
Értelemszerűen be kell először lépned a Facebookra, ha még nincs, akkor a facebook.com főoldalán ezt megteheted!

2. lépés: Hozd létre a weblapod oldalát!
Ezt megteheted ezen az oldalon! A Közösségi oldal részbe, azon belül is az oldal neve rovatba kell írni a weboldalad nevét és/vagy szlogenjét. A másik, Hivatalos oldal résszel ne foglalkozz!
És kész is az oldalad :P

3. lépés: Állítsd be képet a weblapod oldalán!
Ez lehet az oldalad logoja, vagy bármi, ami kép, és az oldaladdal kapcsolatos. A kép legyen 200X200-as méretű, és a logot pl úgy helyezd el, hogy minden irányban legyen 12 px távolság a kép szélétől. Ez azért kell, mert ha valamit mondjuk írsz az üzenőfalra, akkor automatikusan le fog vágódni ennyi hely, és ez így esztétikusabb is.

4. lépés: Állítsd be a dolgokat a weblapod oldalán!
Az oldal szerkesztése gombra kattintva tudod az oldal adatait beállítani. Erről többet nem is írok, mert minden egyértelmű.

5. lépés: Oszd meg ismerőseiddel az oldalt!
Az "Ajánld ismerőseidnek" gombra kattintva (A képed alatt) kiválaszthatod azokat az ismerőseidet, akiknek meg szeretnéd osztani az oldaladat. Minél több embernek osztod meg az oldaladat, annál többen kattintanak majd a weblapodra is.

+1 tipp: Készíts saját URL-t az oldalnak
Ha elér az oldalad egy bizonyos "életkort" (Pár hónap. Talán...) Akkor adhatsz az oldaladnak saját urlt, hogy az ismerőseid könnyebben megtalálják azt. Alapban úgy néz ki az oldalad címe, hogy facebook.com/oldalad_cime/264516254176245(Sok-sok szám.) Ezt senki nem fogja megjegyezni, de beállítható, hogy az előbbi URL-ből mondjuk facebook.com/oldalad-cime-t csinálj, ez már egyszerűbb, így könnyebben visszatalálnak az ismerőseid az oldalra, ami szintén látogatottságnövekedéshez vezethet a Weboldaladon is. Ezt a facebook.com/username oldalon állíthatod be, 25 lájk után

És mi történik, ha a fenti lépéseket követed? Egy szuper oldalt jön létre, amin keresztül az ismerőseid rátalálnak a weboldaladra. Itt egy etalon oldal smile

Bármilyen kérdés, óhaj, sóhaj, panasz=hozzászólás a témához wink Mi segítünk!

A facebook alkalmazásainak weboldaladba való építéséről ebben a témában olvashatsz!


A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.


R096
Üzenetek: 17
Hírnév: 0

Üzenet # 2 | 15:16
(Bár ez nem kérdés, inkább megjegyzés.....)

Ha nincs a Facebookon sok ismerősöm, vagy esetleg olyanok, akiknek nem szívesen reklámoznám, akkor ez nem sokat ér blahblah Egyébként jó ötlet.
BonFire
Üzenetek: 102
Hírnév: 9

Üzenet # 3 | 15:35
Sőt, ha még fiókod sincs a FB-n, akkor még fölöslegesebb. Sejthető, hogy a leírás nem azoknak készült, akik nem kívánják kihasználni a lehetőséget.

uCoz közösség » Webmester-részleg » A honlap ismertté tétele » Honlapom a Facebookon? (Avagy hogy készíthetek a honlapomnak facebook oldalt)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: