A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Bejelentkezés/Regisztráció+Oldal hozzáadása (Bejelentkezés/Regisztráció+Oldal hozzáadása) |
Bejelentkezés/Regisztráció+Oldal hozzáadása |
Szaisztok!
Nem akarom egyesével az összes kérdésem felteni, szerintem így helytakarékosabb. A kérdéseim a következők: 1. Meglehetne azt oldani, hogy a belépés uID-vel az ne látszodjon? Ezzel arra célzok, van egy, olyan blokk, hogy belépés. Ennél 2 választási lehetőség van:Belépés uID-vel, másik Régi belépési oldal. Nem lehetne valahogy a 2 felcserélni? 2. A regisztrációnál pedig gondolom nem lehet változtatni a feltételeket. pl.: saját használati feltételek, születési dátum kikapcsolás.... ilyesmikre gondoltam, de szerintem nem. . 3. Szeretnék egy új oldalt (nem weblapot!), ahol a felhasználok feltölthetik fájlaikat, vagy letölthetik éppen. pl.:egy letöltések nevüt szeretnék létrehozni, ahova ha rákattintok betölti az oldalt. Remélem nem hangzik túl hülyén. |
Szia!
Általában azonnal megérkezik a levél. Sajnos én is jártam már így a freemail-lel és a citromaillel is egyeránt. Sajnos ez ellen nem sokat lehet tenni szerintem. . Ilyenkor azt szoktam csinálni, kilépek a böngészőből, majd újra belépek az e-mail fiókomba, ha most sem érkezett meg a levél, akkor újra regisztrálok. Nekem ez a módszerem. Remélem ezzel segíteni tudtam. |
Team, a kérdéseidre a válaszok:
1. Meglehetne azt oldani, hogy a belépés uID-vel az ne látszodjon? Ezzel arra célzok, van egy, olyan blokk, hogy belépés. Ennél 2 választási lehetőség van:Belépés uID-vel, másik Régi belépési oldal. Nem lehetne valahogy a 2 felcserélni? A honlap alsó részébe illeszd be ezt a kódot: Kód <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $('#uidLogButton div:last a').click(); }); </script> 2. A regisztrációnál pedig gondolom nem lehet változtatni a feltételeket. pl.: saját használati feltételek, születési dátum kikapcsolás.... ilyesmikre gondoltam, de szerintem nem. . A felhasználási feltételeket nem lehet megváltoztatni, de a Születési dátumot ki lehet venni a Felhasználók modul beállításainál: http://screencast.com/t/BLIiH9Ehv 3. Szeretnék egy új oldalt (nem weblapot!), ahol a felhasználok feltölthetik fájlaikat, vagy letölthetik éppen. pl.:egy letöltések nevüt szeretnék létrehozni, ahova ha rákattintok betölti az oldalt. Remélem nem hangzik túl hülyén. Erre a célra tökéletesen megfelel a Fájlkatalógus modul Vezérlőpult » modul lista Inaktív füle » Fájlkatalógus. |
Tibi4566, üdvözlünk a rendszerben Ellenőrizted a Spam mappát? Mindenesetre megpróbálok én is regisztrálni egy uCoz-os weboldalra Outlook-os címmel.
|
Team, egy hiba volt a rendszerben, elvileg most teljesen működnie kéne.
|
Atis8451, nálam működik a gomb: http://i.imgur.com/7auHbIe.png - le tudnád írni pontosabban a problémát, kérlek? Ugyanakkor arra is megkérnélek, hogy add meg a böngésződ pontos verziószámát.
|
Atis8451, továbbítottam a problémát. Annyit elmondok, hogy a képen levő JavaScript fájl a reklám szkriptje, így nem innen származik a probléma.
|
Kedves bigblog!
Új fórumom készítésével kapcsolatban lenne kérdésem. Szeretném a fórumot zárttá tenni, ezért azt szeretném, ha a regisztráció nem lenne automatikus. Arra gondolok, hogy csak az válhatna felhasználóvá, akinek a regisztrációját én jóváhagynám. Van-e erre lehetőségem, és ha van, hogyan? Segítségedet előre is köszönöm. Levin |
Levin, az egyetlen megoldás az, hogy a Felhasználók csoportot átnevezed valami másra, és letiltod a hozzáférését a fórumhoz. Azokat a felhasználókat pedig, akiket jóváhagysz, azokat egy másik csoportba helyezheted, aminek van hozzáférése a fórumhoz. Helyi felhasználók használatával törölheted is a felhasználókat.
|
| |||