|
|
A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Menüsor mozgatása, áthelyezése |
Menüsor mozgatása, áthelyezése |
Bence2922, Szia,
Látni kellene ,hogy pontosan hogyan van behelyezve a kód.DE,szerintem könnyebb megoldás lenne,ha kivennéd onnan,és beraknád az egyik oldalblock(Első Container) -ba.Egyébként css-el lehet pozicionálni;A fejléckép mérete,ha mondjuk :"height:200px",akkor a menü helyzete:"top:201px;"DE előnyösebb tényleg oldalblockba rakni. u.i:Tipp;pl.;a "Barátaink" blockot nevezd át menü-nek és a tartalmát cseréld a menü kódjára. |
Az biztos bent van. Módosítások után ha nincs is bent akkor is automatikusan hozzáadódik. Ha egy bizonyos sablont használsz,akkor annak a kódját(css) másold be a Sablonok css részébe. Pontosabban helyettesítsd a sablont a CSS fájl tartalmával. Amennyiben még mindig nem jó valami, add meg az oldalad URL-címét. |
Társa, üdv. Ha e hét végéig lesz türelmed, segíthetek. Most perpill nincs internetkapcsolatom
|
Társa, Az oldal megjelenése (stílusok) részbe keresd meg (tehát a CSS-ben):
Kód td.side-block { width: 280px; vertical-align: top; border-spacing: 0px; padding: 20px 0 0 0; } És cseréld erre: Kód td.side-block { width: 280px; vertical-align: top; border-spacing: 0px; padding: 98px 0 0 0; } |
Sziasztok! Kaphatnék segítséget abban, hogy olyan menüsorom legyen, mint itt? http://www.dehir.hu/
Ha ráviszem az egeret egy modulra a kategóriák megjelennek alatta vízszintesen. Köszönöm. |
EniG, húúú, hát azt egy kis szkripteléssel meg lehet oldani De teljesen újra kellene írni a menüszerkezetet és meg kell válni a uCoz alap menüjétől.
|
EniG, lehet találtam egy megfelelő megoldást.
Katt ide, és nézd meg. A kategóriákat sajnos neked kell belinkelni, és beírni, de szerintem még így sem rossz. Plusz annyi, ha nincs rámutatva az egér, akkor nem látszik az almenü. Az üzenetet szerkesztette AdamSSenniN - Kedd, 2015.04.07, 16:08
|
| |||
| |||