|
|
A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Blokkok módosítása Szerkesztő nélkül |
Blokkok módosítása Szerkesztő nélkül |
A Szerkesztőt sokmindenre lehet használni, de az is megtörténhet, hogy nem szereted használni, mert vagy rosszul rendez valamit, vagy valamit nagyon elront. Épp ezért, ma bemutatjuk, hogyan tudjuk módosítani a blokkok tartalmát, illetve hogyan tudunk hozzáadni, törölni blokkokat a uCoz-os honlapunkhoz a Szerkesztő használata nélkül. Tudom, unalmas olvasgatni, és még az is meglehet, hogy nem érted mit akarok mondani. Éppen ezért ma nem fogok írni, hanem videóban mutatom be, hogyan lehet ezt elérni!
|
Szia! Létrehoztam egy új blokkot, a mentett bejegyzéseket ($ARCHIVE$), fordítva jeleníti meg a hónapokat. Tehát legfelül van a legelső bejegyzés hónapja, legfrissebb pedig legalul, ezt pont fordítva kéne. Ezt is próbáltam már"Az anyagok osztályozása a felhasználó anyagainak felsorolása oldalon:" de nem változik semmi. Tudom, hogy ezt beszéltük egyszer. Valami új ötlet ezzel kapcsolatban felmerült? Köszi
|
EniG, sajnos "csak erre" képes a rendszer. Ennek a funkciónak a működését nem lehet szabályozni De értesítem a fejlesztőket az ötletről
|
| |||
| |||