A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: KovJonas  
uCoz közösség » Webmester-részleg » A honlap külalakjának testreszabása » uCoz rendszerrel foglalkozó honlapok (Magyar és idegennyelvű honlapok ismertetése)
uCoz rendszerrel foglalkozó honlapok
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 1 | 08:44
Ebben a témában kérem, hogy csak olyan honlapokat említsünk, amelyek magával a uCoz rendszerrel foglalkoznak. A honlap url címén kívül mellékeljünk egy rövid leírást is, max 2-3 nem hosszú mondatban, amelyek tartalmazzák a következőket: a honlap neve, címe, leírása, témája, nyelve. Az idegen nyelvű honlapok fordításához szükség esetén javasoljuk a google http://translate.google.com/ honlapfordító szolgáltatását, ami a magyar nyelvre fordításban nem tökéletes, de fejlődik.

A hozzászólások minden esetben moderálásra kerülnek.






URL cimA honlap neveA honlap témájaA honlap nyelveJavasolta
URL mintanevetémanyelvnick


Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 2 | 18:17
Talán akkor én is bejegyzem az enyémet, az uCoz Kuckót.
Ezen a honlapon az uCoz rendszer eszközeivel, modulaival kapcsolatosan készítek leírásokat, továbbá ötleteket, tippeket is adok. Az oldal magyar nyelvű.
A weblap címe: http://ucozkucko.ucoz.net, de ha jobban tetszik az aláírásomban található banner, akkor kattints arra smile

A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.


bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 3 | 15:48
URL-Cím: http://ucoztaska.ucoz.hu
A honlap neve: uCoz Táska
A honlap témája: Szkriptek, sablonok, grafikák, segédletek, video-tutorialok uCoz Weboldalakhoz.
A honlap nyelve: magyar
Javasolta: bigblog

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
uCoz közösség » Webmester-részleg » A honlap külalakjának testreszabása » uCoz rendszerrel foglalkozó honlapok (Magyar és idegennyelvű honlapok ismertetése)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: