|
uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Szerintetek kerüljön be ez az oldal a uCoz.hu főoldalára? (torokcsaba.ucoz.hu) |
Szerintetek kerüljön be ez az oldal a uCoz.hu főoldalára? |
|
Üdvözölni szeretném az összes uCoz felhasználót.
Nemrég kihirdettük a uCoz.hu főoldalán való szereplés lehetőségét. Az első fordulókor beküldésre került a torokcsaba.ucoz.com oldal is. Az adminisztráció szerint még kérdéses, hogy ezt az oldalt közzétesszük-e, éppen ezért szeretnélek megkérdezni titeket. Kérünk, szavazzatok, és írjátok meg a véleményeteket is. A uCoz adminisztráció szerint a cikkek katalógusa modulban közzétett anyagok igen kevés látogatással rendelkeznek, valamint a Fórum és a GyIK is szintén üres, de mindezek ellenére sok olyan hasznos információt tartalmaznak az Oldalszerkesztőben létrehozott oldalak. Továbbá szintén fennáll a lehetőség az oldalak javasolására az említett témában. |
Hát szerintem eléggé keszekusza az egész oldal. Ha egy látogató ezt meglátja nem tud rajta eligazodni. Elöbb rendbe kellene tenni a menüket meg renesen megcsinálni az egészet. Habár tényleg rengeteg jó tartalom van rajta
![]() Androidos telefonod van és segítség kellene? Szeretnéd tudni mikor érkezik telefonodhoz android frissítés? Vagy csak simán egy jó androidos közösséghez tartoznál?
http://android-world.ucoz.hu |
Köszönöm a véleményed az oldalamról iHack! Tényleg sokat jelentenek ezek a vélemények mert sokat dolgoztam/dolgozom az oldallal. Viszont légyszíves egy kicsit részletesebben fejtsd ki, hogy pontosan miért gondolod rossznak a menü elrendezését. Akár konkrét ötleteket is írhatsz! Köszönöm!!!
![]() |
csabi96, túl sok a menüelem, nehéz kiigazodni rajta. Már eleve 3 sor jelenik meg az én képernyőmön - egy picit sok ez a 3 sor.
![]() És ne haragudj, hogy létre kellett hoznom ezt a témát és hogy nem lett kirakva a weboldal a Beston-ra. Nem az én döntésem ![]() A menün kívül talán jobban kellene stilizálni a megjelenő elemeket ![]() ![]() |
torokcsaba.ucoz.com oldalon nem lehet eligazodni.
Én is szerettem volna indulni, hogy a weboldalam megjelenjen a uCoz főoldalán. Jelenleg most vizsga időszak van májusban, és június elején ezért nincs időm a weboldalakkal foglalkozni most. Ha meglehetne újra ezt hirdetni, az jó lenne. A határidő meg lenne június vége vagy július közepe. Üdv:
--- --------- (tomi3821) |
tomi3821, továbbra is be lehet küldeni weboldalakat a uCoz.hu főoldalára ebben a témában
![]() |
| |||
| |||