Üzenet # 1 | 22:19

Amint a cikk címe is tükrözi, ma (egyelőre) nem frissítésről írok vagy hírt teszek közzé. Egy kis kikapcsolódás senkinek sem árt. Ezúton szeretném bemutatni, milyen is egy nap a uCoz szentpétervári irodájában!

Azt különösen is ki szeretném emelni, hogy a szentpétervári uCoz csapat az utóbbi időben jelentősen bővült. 2012-ben még csak négy személy jelenléte volt az irodában, idén viszont már tizenegyen szívják az iroda levegőjét. Ez képen is látható:



Megjegyzés: A képen csak tíz alkalmazott látható, mivel egy (Alla Ivanova - a utemplate.pro projekt menedzsere) nem volt jelen a fotózáskor.

Most pedig sétáljunk be az irodába és kopogtassunk be mindegyik alkalmazott ajtaján. Lássuk, min dolgoznak!

Elsősorban szeretném bemutatni Olga Urbanas-t, a uTemplate.pro projektvezetőjét és adminisztrátorát. Olga most épp tesztel egy sablont mielőtt közzétenné az oldalon.



Olga mellett ül Andrew Urbanas, front-end fejlesztő. Andrew egy titkos projekten dolgozik! Nem engedte meg nekünk, hogy lefotózzuk, mit tartogat a monitora képernyőjén, de megígérte, hogy valami érdekes dolog lesz smile



Továbbá új alkalmazottunk, Daria Kovbasina, irodavezető. Daria tartja a rendet az irodában, ő gondoskodik az ételről, finomságokat vásárol, és kezeli a dokumentációt. Az ilyen lányokat tartja nagyra az egész iroda smile



Elena Lukina, tervező - képeket készít a blog cikkekhez, új sablonokkal és uCoz bannerekkel is foglalkozik.



Oleg Lisovenko, projektmenedzser - Oleg nem mutatta meg a laptopja képernyőjét, de ő is egy új projekten dolgozott a uCoz felhasználók számára.



Oleg Pavlov, projektvezető - a közösségi hálózatokon történő megosztáson és hozzászóláson munkálkodik. Tudod... Facebook és társai.



Rostislav Kindratyshin, projektmenedzser - Rostislav tartja a rendet az orosz közösségi fórumon.



Szergej Kondrashov, coder - a sablonok elrendezésén dolgozik.



Yekaterina Grudkina, projektmenedzser-asszisztens - Olgával együtt egy új projekten dolgozik melynek keretében a uTemplate.pro-n eladott új sablonok kölcsönhatásba lépnek a szabadúszókkal.



Artem Shpilsky, szövegíró - a rendszer dokumentációját és a GYIK-et frissíti, valamint segít más írásos dolgokban is.



Ha a munka után is bepillantunk az irodába, láthatjuk, hogy nem ment haza mindenki. Este körbeülnek az asztalon, társasjátékot játszanak, kártyáznak, vagy egy csésze tea kíséretében megvitatják a folyamatban levő munkát.



Csak lóg a konyhában a keret, melyen az összes irodai alkalmazott található, és ahol mindenkinek a feladata be van jelölve:



Köszönöm a figyelmet! További szép napot!

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.