|
uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák uCoz találkozó |
uCoz találkozó |
|
Sziasztok!
Sokaknak nincsen Facebook fiókja, ezért ide is beillesztem a következő szöveget. Eredetileg a Facebookon jelentettük meg, de végül is itt is helye van, ráadásul itt szavazni is lehet rá! A következő szöveg olvasható a Magyar uCoz Facebook fórumán: Egy találkozó lényegét gondolom nem kell ecsetelnem... |
Kedves juillet, Mi is köszönjük a rajongást!
Csak sajnos egy (vagy nagyon kevés) Fecske nem csinál nyarat... Marad a TÉL! --------------- Ketten mindenképp eljönnének. Ebből az egyik Én vagyok. Egy ember a család miatt nem jönne. Most itt az a kérdés, hogy a távolság miatt, vagy az esetleges "csetepaté" miatt? Van még egy ember, aki még nem tudja. Itt is felmerül a kérdés, vajon mi lehet a kétség oka? Szerencsére eddig nem szavazott senki a "Nem"re. Tapintatból, vagy sem, a lényeg, hogy eddig "0" szavazat van ott... Szóval mindenkit megkérnénk, aki idetéved, hogy szavazzon. Nem politikai szavazatról van szó! Itt nincsenek következmények sem... A szavazást nem akarjuk a végtelenségig "futtatni", persze időt is szeretnénk hagyni mindenkinek, hogy el tudja dönteni Neki mi a jó/jobb. |
Sziasztok.
Én voltam az egyik aki a távolságot jelölte be, igaz nem ez a legfinomabb megfogalmazás, de ez ált hozá a legközelebb Sajnos manapság egyre kevesebb időm van erre és arra is és ez szerintem meglátszik most a fórum aktivitásomon is. Szóval ha majd ez a téma netán egyszer továbblép, lesz annyi szavazat hogy már 1 lépéssel tovább menjen a dolog, és stb akkor majd többet tudok mondani |
Na akkor én is "kiértékelem" a dolgot:
Nem nagyon szeretek utazgatni, egyrészt mert narkolepsziás vagyok, és ha nincsen társaságom akkor bealszok mert unom magam... Másrészt meg amúgy sem igazodnék ki pl. ha BPen lenne a találka. De tényleg szívesen elmennék, mert biztos jó kis közösség lennénk. (azok akik aktív tagok). Talán ennyi amit írhatnék. Hozzáadva (27.12.2010, 20:21) Persze biztos van olyan, akinek nincsen skype-ja, de ha nagyon érdekli valakit a dolog, akkor úgy is letölti (szerintem). Igaz ez nem a legjobb, de szerintem ez is elég jó megoldás lenne, persze csak ha tényleg nem jönne össze a találkozó. Mit szóltok hozzá? |
Én szívesen elmennék egy ilyenre, legalább meglehetne ismerkedni a többi weblap tulajdonosokkal és egy jót beszélgetni. Nagyon kiváló ötlet.
|
Ismét elindítom ezt a kis kérdőívet Kíváncsiságképpen
|
| |||
| |||