uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Nyelv kiválasztása |
Nyelv kiválasztása |
Nagyon tetszik a Te megoldásod, és komolyan eléggé látványos...stb...sok sikert a legújabb "gyermekedhez", remélem tényleg lesznek, akik azokon a nyelveken is szeretnék olvasni a lapodat!
Watermarks removal??? Az üzenetet szerkesztette juillet - Kedd, 2010.03.09, 06:25
|
Kedves luty! Persze hogy segítek. A zászlós megoldáshoz már kell egy icipici html tudás is! Persze nem eget verő.
Minden zászlóhoz hozzárendeled azt a kódot, amit a leírásban megadtam. Persze kell elé az oldalad domainje és egy oldal címe is! Tehát valahogy így: http:// oldalam.ucoz.com/load/#googtrans/hu/en Ebből a http:// oldalam.ucoz.com/load rész az egyik oldaladat képezi. (load a letöltések oldala -fájlkatalógus) A /#googtrans/hu/en rész pedig lefordítja a fenti oldalt magyarról angolra. Persze bármilyen oldalt megadhatsz. Az oldal elérhetőségét pl. a böngésződ parancssorából tudod kimásolni. |
A kérdés: megoldható -e a több nyelvű oldal létrehozása pl. magyar - angol - spanyol nyelveken. - Sanya A válasz:
Igen, a Google fordítója működik a rendszerünkben, ami nagyon sok ország nyelvére nagyon gyorsan lefordítja honlapod tartalmát. - Raziel70 |
Sziasztok!
Elsősorban DaveedBrown-tól szeretném megkérdezni, hogy honlapomra készítettem zászlós nyelvfordítót a videósmartos elmondásod alapján. Mindent betartottam és nem működik. Elmentettem egy külön menüpontba a zászlókat, onnan meg működik de a főoldal fejlécéből meg nem. Pedig ugyan azt a html kódot másoltam be és ugy ahogy mondtad. Itt az oldalam http://holegballon.ucoz.hu/ és az utolsó menübe ( zászlók) ismét ott vannak a különböző nyelvek. A menüpontba levő zászlóval működik igaz lassan a főoldalival pedig nem. Légyszíves ha tudsz vagy valaki tud akkor segítsen. Köszönöm. |
Akkor nem tudom! Nekem nem müködi most sem! Lehet mert be vagyok jelentkezve? De akkor a másik a menüből miért megy? Na mindegy az a lényeg, hogy a látogatónak működjön és ne nekem!
Köszönöm a segítséget és a gyors választ! |
Mostmár jó úgy nézem:D Köszönöm szépen!
|
Csak én érzem úgy, hogy sose kaptok választ a kérdéseitekre?:D
Hiába olvasom már el 10edjére mind2 oldalt még mindig nem találtam választ a zászlós fordítós dologra csak a legördülős variációra... De azért én is megkérdezném, és ha nem túl nagy kérés akkor lépésről lépésre kérném ugyanis amatőr vagyok;) |
Quote (WARI) Csak én érzem úgy, hogy sose kaptok választ a kérdéseitekre?:D Hiába olvasom már el 10edjére mind2 oldalt még mindig nem találtam választ a zászlós fordítós dologra csak a legördülős variációra... De azért én is megkérdezném, és ha nem túl nagy kérés akkor lépésről lépésre kérném ugyanis amatőr vagyok;) Kicsit megszólítva érzem magam, mivel annak idején ezt a zászlós-ügyet én kezdtem el, aztán Raziel továbbfejlesztette. Én viszont úgy érzem, Wari, hogy nem értem a problémádat. Én a saját zászlós megoldásomat lépésről lépésre leírtam, Raziel is úgyszintén...(mondhatnám szájbarágósan! ) Itt egy oldal: Félegyházi VSE, itt van fenn a kezdőoldalon 8 zászló, és fordító, de ez majd szépen fel fog mászni a fejlécbe. Mire gondolsz, pontosan? Az üzenetet szerkesztette juillet - Hétfő, 2011.12.05, 06:41
|
| |||