|
|
A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Általános információk Első lépések a uCoz rendszerben Domain - Hibás ip cím |
Domain - Hibás ip cím |
Üdv!
Nem rég vettem egy domaint az Infinity-Hostingnál, de miután parkoltatással nem sikerült csatolnom, maradtam az IP címmel való csatolásnál. Nos, ez működött is, mind tegnapig, amikor nem töltötte be az oldalt. Leválasztottam a domaint, és mikor csatolni szeretném, a következő hiba üzenetet kapom. Kód A megadott domainnév hibás IP címre mutat. () A domain beállításaiban semmit nem változtattam, de le is ellenőríztem, a helyes IP cím van megadva Kód 193.109.246.157 Ügyfélszolgálat csak angolul válaszol, ezért fordultam ide. Van valami megoldás?Én rontottam el valamit?uCoz felöli hiba lehet? Válaszokat előre is köszönöm! |
kacsaa, Szerver-száma?? Azzal lehet továbbmenni, hátha volt IPváltozás. //ha volt, akkor 2-3 nap alatt a magyar hibanaplóba is post-olva lesz.
|
s57-es szerver alatt technikai problémák vannak egyes szolgáltatásokkal. Akkor ez lesz az egyik probléma. Szerintem 1-2 napon belül javítják.
|
Akkor várok, csak azért ez egy hatalmas kiesés nekem :/
Hozzáadva (28.04.2014, 15:11) |
| |||
| |||