|
|
A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Általános információk Első lépések a uCoz rendszerben New Forum Posts (Hogy lehet megcsinálni?) |
New Forum Posts |
Sziasztok!
Épül szépül a weblapom // revolutionfrpg.ucoz.hu //, a lényege maga a fórumrendszer lenne. Ez is épül szépül, küzdöttem szívtam, de a design is kész. Viszont: Mivel fórum alapú a weblap, nagyon szeretnék egy olyan menüt, mint az e107 newsforumposts pluginja. A lényege, hogy pl. az egyik jobb oldali blokkba kiírja az utolsó 5-10 fórumhozzászólást, és rögtön linkeli is. De akárhogy bújom a widgeteket, az istennek sem találok ilyesmit. Az egyik itteni fórumpont alatt már találtam egy ilyen kérdést, csak arra senki nem adott az emberkének választ. Valamint ha már hülye vagyok, legyek duplán hülye: hasonló plug-in új felhasználókra, jelenlévő felhasználókra, miegyébre? Előre is köszönöm a segítséget /vagy a moderátori lecseszést, de a nagyon hülyének nézést nem ![]() |
Diabolis, erre való az informer...
Bebújsz ide: Vezérlőpult >> Informerek >> Informer létrehozása >> Beírod (Az informer neve): Új bejegyzések a Fórumon >> Fejezet: Fórum >> Bejegyzések száma (beírod...) >> Oszlopok száma: 1 (az ajánlott) >> Létrehozom >> Kapsz egy ilyent: "$MYINF_1$" >> Kimásolod >> Új blokkor hozol létre >> Beilleszted >> Örülsz ![]() Megjegyzés: Az informer stílusát kényed-kedved szerint megváltoztathatod, ha az "Infomer sablonja" gombra katintsz! |
| |||
| |||