A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: KovJonas  
uCoz közösség » Általános információk » Első lépések a uCoz rendszerben » New Forum Posts (Hogy lehet megcsinálni?)
New Forum Posts
Diabolis
Üzenetek: 4
Hírnév: 0

Üzenet # 1 | 14:25
Sziasztok!

Épül szépül a weblapom // revolutionfrpg.ucoz.hu //, a lényege maga a fórumrendszer lenne. Ez is épül szépül, küzdöttem szívtam, de a design is kész.
Viszont: Mivel fórum alapú a weblap, nagyon szeretnék egy olyan menüt, mint az e107 newsforumposts pluginja. A lényege, hogy pl. az egyik jobb oldali blokkba kiírja az utolsó 5-10 fórumhozzászólást, és rögtön linkeli is. De akárhogy bújom a widgeteket, az istennek sem találok ilyesmit. Az egyik itteni fórumpont alatt már találtam egy ilyen kérdést, csak arra senki nem adott az emberkének választ.
Valamint ha már hülye vagyok, legyek duplán hülye: hasonló plug-in új felhasználókra, jelenlévő felhasználókra, miegyébre?
Előre is köszönöm a segítséget /vagy a moderátori lecseszést, de a nagyon hülyének nézést nem biggrin /
bigblog
Üzenetek: 1664
Hírnév: 47

Üzenet # 2 | 15:18
Diabolis, erre való az informer...
Bebújsz ide: Vezérlőpult >> Informerek >> Informer létrehozása >> Beírod (Az informer neve): Új bejegyzések a Fórumon >> Fejezet: Fórum >> Bejegyzések száma (beírod...) >> Oszlopok száma: 1 (az ajánlott) >> Létrehozom >> Kapsz egy ilyent: "$MYINF_1$" >> Kimásolod >> Új blokkor hozol létre >> Beilleszted >> Örülsz smile

Megjegyzés: Az informer stílusát kényed-kedved szerint megváltoztathatod, ha az "Infomer sablonja" gombra katintsz!

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Diabolis
Üzenetek: 4
Hírnév: 0

Üzenet # 3 | 18:46
bigblog: Köszönöm, megvan, örülök smile Látom van még ebben a cuccban lehetőség, szóval bele is vetem magam rendesen. Örök hála meg ilyesmi biggrin
uCoz közösség » Általános információk » Első lépések a uCoz rendszerben » New Forum Posts (Hogy lehet megcsinálni?)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: