A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: KovJonas  
uCoz közösség » Általános információk » Első lépések a uCoz rendszerben » New Forum Posts (Hogy lehet megcsinálni?)
New Forum Posts
Diabolis
Üzenetek: 4
Hírnév: 0

Üzenet # 1 | 14:25
Sziasztok!

Épül szépül a weblapom // revolutionfrpg.ucoz.hu //, a lényege maga a fórumrendszer lenne. Ez is épül szépül, küzdöttem szívtam, de a design is kész.
Viszont: Mivel fórum alapú a weblap, nagyon szeretnék egy olyan menüt, mint az e107 newsforumposts pluginja. A lényege, hogy pl. az egyik jobb oldali blokkba kiírja az utolsó 5-10 fórumhozzászólást, és rögtön linkeli is. De akárhogy bújom a widgeteket, az istennek sem találok ilyesmit. Az egyik itteni fórumpont alatt már találtam egy ilyen kérdést, csak arra senki nem adott az emberkének választ.
Valamint ha már hülye vagyok, legyek duplán hülye: hasonló plug-in új felhasználókra, jelenlévő felhasználókra, miegyébre?
Előre is köszönöm a segítséget /vagy a moderátori lecseszést, de a nagyon hülyének nézést nem biggrin /
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 2 | 15:18
Diabolis, erre való az informer...
Bebújsz ide: Vezérlőpult >> Informerek >> Informer létrehozása >> Beírod (Az informer neve): Új bejegyzések a Fórumon >> Fejezet: Fórum >> Bejegyzések száma (beírod...) >> Oszlopok száma: 1 (az ajánlott) >> Létrehozom >> Kapsz egy ilyent: "$MYINF_1$" >> Kimásolod >> Új blokkor hozol létre >> Beilleszted >> Örülsz smile

Megjegyzés: Az informer stílusát kényed-kedved szerint megváltoztathatod, ha az "Infomer sablonja" gombra katintsz!

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Diabolis
Üzenetek: 4
Hírnév: 0

Üzenet # 3 | 18:46
bigblog: Köszönöm, megvan, örülök smile Látom van még ebben a cuccban lehetőség, szóval bele is vetem magam rendesen. Örök hála meg ilyesmi biggrin
bbs09423
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 4 | 08:11
a hit freelancers swear by exercises — washing your face, putting on real garments and placing smartphone boundaries — and those recommendations increase to ingesting. dietary therapist and longtime paintings-from-homer wilma macdonald told huffpost that snacking right here and there's the largest mistake she sees new far flung workers make. she recommends setting up your day like all everyday working day, with a lunch wreck, a few smaller breaks and a focus at the most important meal: breakfast.

https://www.newstienet.com

<a href=https://www.newstienet.com>https://www.newstienet.com</a>
uCoz közösség » Általános információk » Első lépések a uCoz rendszerben » New Forum Posts (Hogy lehet megcsinálni?)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: