|
|
A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Általános információk Első lépések a uCoz rendszerben Miért nem ajánlatos telepíteni az AdBlock-ot? (Nagyon fontos információ!) |
Miért nem ajánlatos telepíteni az AdBlock-ot? |
Halihó mindenkinek!
Szerintem mindenki utálja a reklámokat az oldalakon... Én is... Sokan azt mondják, hogy az AdBlock mindent megold... Ez igaz, csak sajnos túl sok mindent megold Miután telepítettem az AdBlock-ot a böngészőmbe, nem jelent meg az Admin-bar-om és a Felhasználó-csík sem... A Vezérlőpult meg teljesen működésképtelen volt Miután kitöröltem az AdBlock-ot, lássunk csodát! Minden olyan, mint régen! Ezért nem nagyon ajánlom, hogy telepítsétek az AdBlock (Plus pontosabban) bővítményt, ha még szeretnétek weboldalt készíteni a uCozzal... |
bigblog,
Nekem egy script csinált így.(swipe box)Amióta meg van az oldalam,folyamatosan használom az AdBlock-ot,és nem vettem észre ilyen dolgokat.Zökkenőmentesen tudom használni a vezérlő pultot is. Az ABlock max a popup-ra van hatással,de még az is műxik kifogástalanul. |
Értem...
De hol van az a szkript pontosabban??? |
Akkor én értettem félre!
Azt hittem, az AdBlock-ban van a szkript, amit ki kell törölni De akkor nekem miért tűnik el, amikor nyitva van az AdBlock??? Én kitöröltem... |
| |||
| |||