A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Általános információk Első lépések a uCoz rendszerben Mik ezek az újítások? (Mik ezek az újítások?) |
Mik ezek az újítások? |
Ma tapasztaltam, hogy az egyes uCozos honlapokon, a régi belépés hegyett egy gomb jelent meg, hogy belépés u-id-vel, alatta a hagyományos belépés gomb, amire kattintva-meglepő módon-, a régi megszokott belépés rész jön be. 3 kérdésem van:
1.: miért krll ez az újítás, hiszen az oldalra látogatók többsége nem uNet profillal lép be? 2.:Lesznek még (a honlap felületére ható) változások? 3.: A többi weblapon is bevezetik ezt az újítást? (Gondolom igen, de azért megkérdezem.) |
Nahát, én még csak most vettem észre Ha nem jön fel a téma, még hetekig észre sem veszem
|
Most hogy megnéztem szerintem egy kicsit értelmetlen... A megnyíló belépő ablakra, egy újabb ablak nyílik meg, és csak oda tudom beírni az adatokat... Hát ezzel sem lesz gyorsabb a bejelentkezés az biztos. Főleg nem mobilról. És valami baj van az admin bar-al is, csak a szürke csík jelenik meg. Bár az lehet hogy csak átmeneti.
|
DaveedBrown, pl itt a weboldalon a gyorsított belépés.
1world, ha a hagyományos belépést választod akkor nincs új felugró ablak, de van uId támogatás. Hozzáadva (14.06.2012, 20:19) Quote (1world) Hát ezzel sem lesz gyorsabb a bejelentkezés az biztos. Gondolom nem az a cél hogy gyorsabban be tudj lépni, mert ha az lenne a cél akkor engednék hogy berakjak egy "bejelentkezés a facebookal" gombot. |
vmarci21, persze tudom, de ebben akkor sincs így semmi újítás...
|
Mostanában pedig az admin-bar (vendégeknél reklám) bezárása után egy csík ottmarad. Nem hinném hogy az admin-barnak sok köze van a belépés modulhoz; szerintem az admin-bar-al is akarnak valamit csinálni.
Hozzáadva (14.06.2012, 20:47) |
Hát nem volt igazam, ez az új belépési módszer sokkal gyorsabb :O Rákattintottam, "Belépés uID azonosítóval" feliratra és az adataim megadása nélkül egyszerűen beléptetett :O Na ez nem semmi
|
Látom.Nekem is ilyen kéne.De bármilyen idáig a fórumon leírt script/css t használtam ugyan úgy a régit adta.
Egyszer sikerült megcsinálnom,de akkor tiszta bug lett az oldal. Ott volt a mostani uID-s és a régi belépési mód. Ezen kívül elég sok érdekesség lett a weboldalon. Szóval ha van valakinek valami ötlete,amivel egyszerűen saját belépést tudok csinálni,annak várom válaszát. |
| |||