|
|
A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Általános információk Első lépések a uCoz rendszerben Aloldal! (Aloldal létrehozás kérdése) |
Aloldal! |
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, amelyben az érdekelne, hogyan lehet aloldalt létrehozni? Tehát, hogyan tudom megcsinálni, hogy adott menüpontokban adott blokkok ne látszódjanak? Pl. Fórumon semmilyen blokk nincs. A fejetet kategóriái csak néhány menüpontnál látszik. Szóval szeretnék én is egy ilyen "Aloldal" szerűséget a saját oldalamra, mivel kicsit kezd túl sok blokk lenni az oldalamon:) Másrészt van néhány elütő tartalom is és ezért jobb lenne ha rendszerezni lehetne őket. Köszönöm a segítséget Hozzáadva (01.02.2012, 19:34) |
Suhanc, nos. A fórum külön müködik így csak a fórum sablonjaiból kell kiszedni a 2 oldalsó container kódját $GLOBAL_CLEFTER$, $GLOBAL_RIGHTER$. Azt hiszem így nevezik őket. Meg azokat a diveket is zárd be, ami közrefogja. PL.
<div width="20%"> $GLOBAL_CLEFTER$</div> Mert ha bent hagyod a div-et, akkor a mérete még meg marad, csak a blokkok nemlesznek ott. A másik, hogy a moduloknak külön vannak sablonjai, így ha azoknak akarsz akkor szintén ez az eljárás. Ha viszont oldalt akarsz, abból lehet azthiszem 10 oldalt létrehozni, és méghozzá úgy, hogy alul oldallétrehozáskor bepipálod, hogy egyedi sablonnnal rendelkezik. Ekkor lesz "Az honlap oldalai" alatt egy másik sablon, onnan szedd ki szintén ezt amit a fórumnál irtam. Ha nem elég a 10 oldal, akkor iFrame, de az bonyolultabb. |
| |||
| |||