|
|
A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Általános információk Első lépések a uCoz rendszerben Menü Ikonok |
Menü Ikonok |
Bocs az új topikér már megint én vok! Most azért nyitottam új topikot nehogy másikba írjak!
Már 1x megszívtam! Nah de a kérdés már valahol feltünt nekem, de sehogy sem találom. Hogy hogyan tudok berakni menü mellé kis ikont? Pl. itt egy példa http://hapyto.at.ua/ és olyasmit szeretnék a kis dobócsillagok! Válaszotokat előre is köszönöm remélem nem tettem ezzel rosszat senkinek! A profi weboldalad létrehozása itt kezdődik!
|
Hát végülis raziel70, ez nem igényel olyan sok CSS- tudást.
admin panel--->admin board(felső sor)--->modul külalakja(CSS). Itt kell megkeresni ezt a részt. Quote /* Site Menus */ .uMenuH li {float:left;padding:0 5px;} .uMenuV .uMenuItem {font-weight:normal;} .uMenuV .uMenuItemA {font-weight:bold;} Amit kiemeltem az a kép elérési útja elötte mentsd le ( neked teljesen más ne ezt a képet mentsd le mert ez az én sablonomon van a tiedén egy másik lesz.) és a méretre kb ugyanakkora legyen az amit feltöltesz és annak add meg az elérési útját oda. De elötte csinálj egy biztonsági mentést. Ha értesz a CSS-hez a kiemelt rész körül lehet módosítani méret arányilag is. |
Aha köszi Locky, ki is próbálom a kérdés szerintem egyértelmű volt mert adtam példát is és irtam, hogy azokra a kis dobócsillagokra gondolok.
Hozzáadva (02.07.2010, 13:38) A profi weboldalad létrehozása itt kezdődik!
|
| |||
| |||