Üzenet # 1 | 20:39
A uID egy globális profilrendszer a uCoz szolgáltatásainak felhasználóihoz kialakítva. Számos remek funkció mellett, a felhasználók létrehozhatnak egy professzionális megjelenésű profilt, melyet barátaikkal, kollégáikkal és üzleti partnereikkel oszthatnak meg.

A uID profilokat könnyedén lehet szerkeszteni, kezelni és törölni, illetve visszaállítani a uID.me oldalon keresztül.

uID fiók törlése

A uID fiókot a uID.me profilon keresztül lehet törölni.

1. Látogass el a uID.me oldalra és lépj be az e-mail címeddel és jelszavaddal:2. Menj a Menü > Beállítások > Profil törlése oldalra, amint azt a következőkben mutatunk be.

A uID profilod törlése a következőket vonja maga után:
  • Minden rólad szóló információ törölve lesz, a uID profil pedig elérhetetlenné válik.
  • Nem leszel képes belépni a uID fiókoddal azokra a weboldalakra, amelyek támogatják a uID belépési módszert.
  • Az e-mail címed ismét elérhetővé válik regisztrációra.
  • A weboldalaid leválasztódnak a fiókodról, de nem törlődnek.

Amennyiben mégis meggondolod magad, a fiókinformációidat további 30 napig megőrizzük, így vissza tudod állítani a fiókodat anélkül, hogy sok információt elveszítenél (a fiók visszaállításáról az útmutató második felében beszélünk).


3. Ha érted a uID fiók törlésének kockázatait, írd be az Adminisztrációs jelszavadat és a Választ a titkos biztonsági kérdésedre.4. Kattints a Profil törlése gombra.

uID profil visszaállítása

A uID fiókokat úgyszintén a uID.me oldalon lehet visszaállítani.

1. Nyisd meg a uID belépési oldalát.
2. Kattints a Profil visszaállítása gombra, amint azt a továbbiakban mutatjuk.3. Írd be a törölt uID fiók e-mail címét és kattints a Küldés gombra.4. Egy új ablakban válaszd ki a visszaállítandó fiókot és írd be a fiók jelszavát.5. Kattints a Profil visszaállítása gombra.