Üzenet # 1 | 17:04


Valószínűleg már teljesen elmerültél az ünnepi hangulatban és készülődésben, valamint karácsonyi üzenetekkel bombázott rengeteg olyan online szolgáltatás, amit használsz. De a jókívánságok nem érhetnek véget :)

A uCoz szeretne neked és a családodnak kellemes ünnepeket kívánni a teljes csapat nevében. Kívánjuk, hogy a karácsonyod vidám és szeretetteljes legyen és hogy a 2016-os évben minél több dolgot érj el, több weboldal-látogatásod és nagyobb keresőmotor rangolásod legyen! Csapatunk tovább is megtesz minden lehetőt, hogy a fejlesztett eszközökkel a weboldalad minél sikeresebb legyen. És ezt nem csak újév alkalmából :)

Az év sietős léptekkel közeledik a végéhez, éppen ezért szeretnénk összefoglalni, hogy mit hozott számunkra.
2015 egy hatalmas mérföldkő volt a uCoz történelmében, mivel megünnepeltük 10-dik születésnapunkat, valamint másik "gyerekünk" — a uKit angol verziója — meglátta a nagyvilágot (jövőben a magyar verzió is megteszi ugyanezt). Szerintünk, ez egy termelékeny év volt. Viszont a legnagyobb frissítéseink egyike még mindig úton van (igen, az új vezérlőpultról beszélek) — rengeteget dolgoztunk már rajta, és a kibocsátása már nagyon közel van. Az új vezérlőpulton való munka közben nem feledkeztünk meg a többi modulról, funkcióról és a hibajavításokról.

De még van egy meglepetésünk erre az évre — egy új eszköztár a weboldaladhoz, ami eddig Adminbar néven volt ismeretes. A vadonatúj Adminbar sokkal személyre szabhatóbb! A kibocsátása jövő hétre van betervezve, így kövesd a híreket, hogy ne maradj le róla! Talákozunk hamarosan wink

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.