Üzenet # 1 | 12:35


Borús őszi idő van odakint? Vagy épp ellenkezőleg - egy szép napfény világít a természetre? Függetlenül attól, milyen az időjárás, itt az ideje megnézni a fejlesztői csapatunk legújabb frissítéseit! smile A mai frissítés olyan új CSS osztályokat hoz el a Fórum modulhoz, amelyekre felhasználóink már régóta vártak, ugyanakkor egy új uShop opciót a megrendelés költségeinek kiszámításához, olcsóbb PHP-t, valamint számos hiba javítását is elhozza!

Fórum: Új osztályok és lehetőségek


Számos felhasználónk - főként tapasztalt web-fejlesztők, akik egyéni sablonokat hoznak létre weboldalukhoz - megkért minket, hogy szabadabb külalakszerkesztést valósítsanak meg a Fórum modulban. És meg is adtuk ennek lehetőségét!

Az erre irányuló frissítés első lépése a nyári frissítésünk keretén belül volt elérhető, amikor is 37 új $RENDSZERKÓDOT$, 7 új $ZÁSZLÓT$ és 2 új sablonegységet adtunk ki. A mai napon nagy örömmel jelentjük be a legújabb CSS osztályok közzétételét, melynek segítségével majdnem az összes fórumelem külalakját személyre lehet szabni. Használd a legújabb osztályokat, hogy a legnagyobb kihívásnak tűnő ötleteidet is könnyen megvalósítsd:



A jó hírek másik része a Téma megnevezése mező átellenőrzése új téma létrehozásakor. Most, amennyiben a megnevezés nincs kitöltve, a rendszer egy hibaüzenetet fog megjeleníteni, és ami a legfontosabb, megőrzi a téma üzenetében hozzáadott szöveget.

uShop: Árengedmények és szállítás


Egyik felhasználónk javaslatára lehetővé tettük a funkciót. Most figyelembe lehet venni az árkedvezményeket a szállítási költségek kiszámítása esetében. A beállítás így néz ki:



PHP: Még olcsóbb mint valaha!


Remek hírekkel rendelkezünk azon felhasználóknak akik PHP szkripteket használnak vagy készülnek használni, hogy egyedi megoldásokat használjanak weboldalukon. A PHP szkriptek használatának lehetősége, mely eddig csak a Maximális csomag része volt, mostantól kezdve az Optimális és Üzleti csomagok része is!



Hibajavítások


  • uShop: lehetséges feltölteni a felhasználó egyenlegét LiqPay-jel → javítva.
  • uShop: érvénytelen kedvezményszámítás az egy megrendelésben levő árucikkek újraszámolásakor → javítva.
  • A hosszú kódsorok helytelen tördelése, mely hibákhoz vezethetett a szkriptek/forráskódok közzétételekor (anyagokban, hozzászólásokban és a vizuális szerkesztőben) → javítva.
  • Az alap JavaScript kódok optimalizálva lettek.
  • Engedélyezett Ajax-all a belső oldalak érvénytelen linkeket generáltak → javítva.
  • A szöveg nem jelent meg az #1301-es alapsablon üzenetmezejében → javítva.
  • Statisztikák helytelen nyelve néhány egyéni domainnel rendelkező weboldalakon → javítva.


Ennyi mára! A hozzászólásaitokat és észrevételeiteket mindig nagy örömmel fogadjuk, így megkérünk, hogy oszd meg azokat egy hozzászólás erejéig smile A hírek követése is melegen ajánlott, mivel még számos meglepetést tartogatunk!

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.