Üzenet # 1 | 17:44


A frissítés az összes szerverre kihatott.


A mai frissítés magába foglalja azt a funkciót, amit nagyon sok felhasználó javasolt. Miről van szó? Egy részletes lista a letiltott/figyelmeztetett felhasználókról, mely megjeleníti a tiltás kezdeti és végső dátumát, a tiltás okát és a felhasználót letiltó moderátor nevét. Ugyanakkor megtettük a szükséges lépéseket azért, hogy jobbá tegyük a képek betöltését, valamint pár hibajavítást is elvégeztünk. Az alábbiakban részletesen leírjuk mindezt!

Optimizált kép-betöltési idő


A Google weboldal-optimizációs javaslataival összhangban elvégeztük azokat a szükséges lépéseket, amelyek nagy mértékben növelik az oldal betöltésének sebességét a képek címeiben való információtárolással. Frissítettük a szerver válaszidejét a képek esetében, mely számos Google által jelentett feltérképezési hibát oldott meg.
A frissítés már az összes szerverre kihatott, így tesztelheted azon oldalak betöltési sebességét, melyek rengeteg képpel rendelkeznek - ugyanakkor megoszthatod velünk a keltett benyomást itt.

Tiltott felhasználók listája


Ez egy új funkció, melynek segítségével jobban kezelheted a felhasználói közösségedet, főleg azokat akik megszegik a honlapod szabályait. Egy teljesen funkcionális tiltott felhasználók lista érhető el az adminisztrációs sáv Felhasználók menüjében:



Ahhoz, hogy könnyebben megtalálj egy letiltott felhasználót, a listát rendezheted úgy felhasználónév alapján, mint a tiltás kezdeti vagy végső dátuma alapján.

Hibajavítások


A következő listában összefoglalunk pár hibát, mely nemrég lett megoldva:

  • A legutóbbi téma hozzászólására és szerzőjére mutató link hibája → javítva.
  • Videó modul: Helytelen URL-generálás csatornákban → javítva.
  • Videó modul: A megtekintésre nem jogosult videók megjelenése az összes csoport számára a csatornák oldalán → javítva.
  • Videó modul: Hang nélküli videók problémája a csatorna oldalán amennyiben az új ablakban történő megjelenítés engedélyezve van → javítva.
  • A nyomtatott rendelési űrlapok elérhetőek voltak a keresőindexelés számára → javítva.


Ennyi mára! happy Kövessétek a híreket, és ne feledjétek - amennyiben valamilyen javaslatotok van, azt nyugodtan megoszthatjátok velünk. smile
Csatolmányok: 2676842.jpg (103.2 Kb)