Üzenet # 1 | 15:41


A frissítés az összes szerverre kihatott.

Már elég jó ideje ígérgettük, hogy kiterjesztjük a Közösségi megosztó modul korlátozásait, és ma már készen állunk arra, hogy értesítsünk titeket a legújabb frissítésünkről!

A mai frissítés főleg azon prémium felhasználóink számára lesz kellemes megtapasztalás, akik folyamatosan használják a modult az anyagok megosztására különböző közösségi hálózatokon. Azt reméljük, ez a frissítés segíteni fog még aktívabban népszerűsíteni a weboldaladat a közösségi hálózatok által, melynek eredményeképpen több látogató toppanhat be a weboldalad ajtaján smile

Alap csomag: +10 = napi 20 közzététel
Optimális csomag: +15 = napi 25 közzététel
Maximális csomag: +20 = napi 30 közzététel

Megjegyzés: Sajnálatunkra esik közölni, hogy azon felhasználók, akik a Minimális, illetve az Üzleti csomagokat vásárolták, nem részesülnek ebben a frissítésben. Akik az imént felsorolt csomagok egyikét vásárolták meg, és szeretnék élvezni a korlátozás kiterjesztését, meg kell vásárolniuk az Alap, Optimális vagy Maximális csomagot a csomag lejárata után.

Ezen kívül szeretnénk megemlíteni pár kisebb frissítést és hibajavítást is, amelyek nem kapcsolódnak a Közösségi megosztóhoz:

  • Az »Árucikk beállításainak« Vezérlőpultban való szerkesztésekor felmerülő hiba javításra került.
  • Az Online Játékok modulban most már a helyes 404-es hiba oldal jelenik meg.
  • A uCoz RSS csatornái a legújabb SEO követelményeknek megfelelően kerültek frissítésre, ezáltal alapértelmezett favicon-ok jelennek meg a csatornában. Folyamatosan dolgozunk a funkció jobbá tételében.


Ennyi mára! Kövessétek a híreket, sok meglepetést tartogatunk még számotokra. wink