Üzenet # 1 | 16:22


Az idő nagyon gyorsan röpül, és úgy tűnik, mintha csak tegnap lett volna a uCoz 8-adik születésnapja, viszont nem csak egy nap, hanem egy teljes év telt el, és ma, 2014. október 29-én a uCoz kilencedik évfordulóját ünnepli! Természetesen nem szeretnénk egyedül ünnepelni, épp ezért meghívunk titeket, kedves felhasználóinkat, hogy velünk együtt ünnepelhessék a uCoz 9-dik születésnapját! A uCoz egyre inkább növekedik és fejlődik, ez pedig csak nektek, hűséges felhasználóinknak tulajdonítható. Ti inspiráltok bennünket ahhoz, hogy komplex szolgáltatásokat nyújtsuk nektek, hogy új funkciókat implementáljunk a rendszerbe, valamint ahhoz, hogy tökéletesítsük a jelenlegieket.

Sok minden történt a Web területén az utóbbi évben, így hát a uCoz fejlesztői és designerei sem álltak tétlen! Rengeteg olyan funkciót bevezettünk, amelyekre mindenki várva várt, ilyen például az alfórumok létrehozásának lehetősége, a közösségi hálózatokon történő hozzászólás, regisztráció, a saját Android alkalmazásunk elindítása, valamint rengeteg kisebb és nagyobb hibajavítás. Természetesen ezt nem hagytuk abba, és még számos frissítéssel és sok-sok meglepetéssel érkezünk.

Mialatt pár kód-gurunk az előbb említett frissítéseken és meglepetéseken koptatják billentyűzetüket, mások egy új funkción munkálkodtak - a 2Checkout.com integrálva lett a Webáruház modullal! Most könnyen beállíthatod a bankkártyás fizetéseket a webáruházadban. A telepítés menete itt található.

Köszönjük, hogy honlapjaitokat, blogotokat, webáruházatokat a mi rendszerünkön működtetitek. Ti vagytok az inspirációnk forrása, mely kalauzol bennünket a szolgáltatásaink jobbá, szebbé, nagyobbá és fejlettebbé tételében. 9 éve együtt vagyunk, viszont ez még csak a kezdet smile

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.