Üzenet # 1 | 09:20
A frissítés elérhető az összes szerveren.



Egy újabb várva-várt frissítés érkezett felhasználóink számára! Gyors lépésekkel haladunk a uCoz weboldalak közösségi hálózatokkal történő összhangba hozása érdekében - elindítottunk egy új, ingyenes hozzászólási rendszert, ahol a közösségi hálózatokon keresztül is hozzá lehet szólni az anyaghoz, valamint bevezettünk egy spam-szűrőt is.

A weboldal, amelyen az új hozzászólási rendszer tesztelhető: tested.ucoz.ru (vagy magyar oldalon - szuperteszt.ucoz.hu).


A Közösségi hozzászólás funkció bekapcsolása


Lehet, hogy egyes felhasználók számára ez a dolog csak pár új gombot jelent a hozzászólási forma mellett, a uCoz-nak viszont ez a frissítés egy globális, és igencsak jelentős frissítés. Ezért meghívunk az új szolgáltatások bemutatására, hogy mindenki észrevegye, mit nyújt valójában a frissítés.

Fontos: a közösségi hozzászólás funkció nem foglalja magába a honlapra történő regisztrálást a közösségi hálózatokon keresztül. Ezzel a dologgal is aktívan tevékenykedünk, ez pedig azt jelenti, hogy a jövőben a közösségi hálózatok segítségével történő regisztrálás és hozzászólás egybe lesznek vonva. Ez a folyamat el fog tartani pár hétig, de szeretnénk, ha felhasználóink élveznék az első opciókat. Ezért is fejlesztjük folyamatosan a rendszert.


Az új hozzászólási forma engedélyezéséhez lépjen be a Vezérlőpultba, majd az Eszközök menüből válassza a Social comments (valaki /én/ nem figyelt oda a fordításkor biggrin ) elemet.


A funkció beállítása

Megj.: Amennyiben lecseréli a hozzászólási típust régiről újra, a Hozzászólások sablonjaiban végzett összes változtatás elvész. Ne felejtsen el létrehozni egy Biztonsági mentést a sablonokról.

A funkció összes beálítása az imént említett útvonalon található:

  • Hozzászólási típusok: ez az opció határozza meg, hogy a közösségi hozzászólások vagy a régi, megszokott hozzászólások jelenjenek meg az oldalon.
  • Téma: két szín érhető el: világos és sötét.
  • Belépési-ikon készlet és a megjelenítendő elemek: választhat egyet a négy felsorolt kép-készletek közül, amelyek meg fognak jelenni az oldalon. Egyelőre a következő közösségi hálózatok engedélyezettek: Facebook, Google+.
  • A funkciót használó modulok: kiválaszthatja, mely moduloknál jelenhet meg a hozzászólási űrlap. Ezentúl már mindent egy helyről egyszerűen és gyorsan elérhet.
  • A hozzászólások megjelenítése (szám és elrendezés): most már ez az opció is közös mindegyik modulban.


Hogyan jelennek meg a hozzászólások a honlapon?

Nagyon egyszerű az egész! A neve mellett látható lesz a közösségi hálózat ikonja, melyen keresztül hozzászólt az anyaghoz, és a profilképe is, melyet beállított azon a hálózaton.


Megj.: ha a közösségi hozzászólások aktiválva vannak, akkor a hozzászólás nem lesz elérhető a látogatók számára, mégis, hagyhat üzenetet Névtelen módon. Erről később írunk...

Megosztás. Névtelen mód. Feliratkozás.

Bejelentkezés után láthatóak a hozzászólás beállításai:

Itt három opció található:
1. A Megosztás a közösségi hálózaton gomb (a hozzászólásnak a bejelentkezett közösségi hálózaton történő megosztásának lehetősége)
2. A Névtelen gomb (a névtelen módon történő hozzászóláshoz)
3. A Feliratkozás a hozzászólásokra gomb (egy felhasználó leiratkozhat egy, az e-mailben kapott linken keresztül).
Csatolmányok: 8402786.png (41.3 Kb) · 2981523.png (4.0 Kb) · 3709033.png (13.5 Kb) · 2359927.png (35.8 Kb) · 3053205.png (24.4 Kb)

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.