Üzenet # 1 | 18:34
A frissítés az összes szerveren elérhető!




Ismételten szeretnénk közölni veletek egy újabb frissítést a rendszerben, pontosabban frissültek a rendszeroldalak, és a hibaoldalak. Ezek olyan alapértelmezett oldalak, amelyek nem közvetlenül az Ön weboldalához tartoznak, de általánosságban a uCoz része. Ide tartoznak a 404, 502, 401 stb oldalak, de a következők is: inaktiválás, letiltás, belépés megtagadva, inaktív modulok stb.

Eddig ezek az oldalak nem rendelkeztek úgymond "optimális" kinézettel, vagy pontos kifejtéssel, némelyek pedig, mint például a "Honlap nem található" oldal válaszoldalként érkezett többféle műveletek eredményeképpen, mint például a helytelen URL-cím beírásakor.

Jelenleg, ezek az oldalak nemcsak kijavítva, de még szimpatikusabban, informatívabb formát öltve érkeztek hozzánk - minden egyes esetben elhelyeztünk egy kapcsolatfelvételi űrlapot, a további kérdések letisztázásához.

Sőt! Információt kaphatunk arról is, hogy mit kell tennünk, ha weboldalunk inaktív lett, le lett tiltva, vagy nem létezik.


Ezek az oldalak jelenleg nem érhetőek el magyar nyelven, de remélhetőleg hamarosan magyar verzió is lesz.


Ami az alapértelmezett 404-es hibaoldalt illeti, nem voltak megváltoztatva, de ezt Ön bármikor megváltoztathatja. Ennek megvalósításához minimális HTML és CSS ismeretekre van szükség.



Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.