Üzenet # 1 | 16:37
Nos, eljött a nap! Ma szeretném bejelenteni, a 2014-es év második frissítését - A frissítést, ami a fotóalbumok modulhoz jött! Néhányan már elég hosszú ideje vártátok vártátok. Van egy csomó dolog, az uCoz-ban, amit szeretnénk javítani, és most a fotóalbumokon volt a sor.

A frissítés az összes szerveren elérhető!







1.. Oldal-váltók a fotóalbumok főoldalán
A fotóalbum főoldalán most már nem csak a pár utolsó kép nézhető meg, hanem akár az összes! Csak illeszd be a kódba a $PAGE_SELECTOR$ vagy a $PAGE_SELECTOR1$ kódot oda, ahol szeretnéd, hogy a lapozó megjelenjen!


2..Fotó megjelenése sablon frissítve
A fotók most már egy modern, új, teljesen átalakított módon jelennek meg. Automatikus lett az oszlopok számának beállítása, így mindig a megfelelő számú kép jelenik meg egy sorban!



3.. Teljes méretű fotók és megjegyzések, az oldal frissítése nélkül
A teljes méretű képek most már felugró ablakban jelennek meg, így még egyszerűbbé téve a böngészést! Ráadásul egy csúszka is megjelenik a képek alatt, main könnyen navigálhatunk más képre.



4.. A pop-up ablakban a fotó megjegyzései
Az előző frissítéshez kapcsolódik, hogy a felugró ablakban a megjegyzések és az egyéb tartalmak is megjelennek! Így most már mindent elérhetünk a felugró ablakban, így nincs szükség külön oldalakra. Ezzel egy-időben bekerült egy új sablon-rész, amivel a felugró ablak stílusát változtathatjuk!



Alapesetben ezek a funkciók engedélyezve vannak. Ha le szeretné tiltani őket, akkor el kell távolítani a pipát a "fotók oldala megjelenítése Lightbox-ban"opció elől. E frissítések működnek az összes modern böngészőben, még az Internet Explorer-ben is, a 10-es verziótól felfele.
Csatolmányok: 4154445.png (58.7 Kb) · 1239588.png (311.4 Kb) · 7642620.png (433.8 Kb) · 2615493.png (332.3 Kb)

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote