A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
uCoz közösség » Általános információk » A uCoz rendszer frissítései és hirdetései » 28 vadonatúj sablon (1. frissítés - 2014)
28 vadonatúj sablon
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 1 | 19:37
A frissítés az összes szerveren tapasztalható.


Șabloane de sistem noi Ezt a frissítést már régóta ígérgetjük, és sok felhasználónk már nagyon rég türelmetlenül várt rá: 28 új (és természetesen ingyenes) sablonnal büszkélkedik a rendszerünk! Ezek pedig nem akármilyen sablonok, hanem responsive sablonok (olyan sablonok, amelyek a monitor felbontásához alkalmazkodnak, a mobiltelefonokat is beleértve).

Vessünk egy kis pillantást ezekre a sablonokra (a képek kattinthatóak):






A sablonok kategóriákban találhatóak meg (mozi, üzlet, játék, tanulmányok, divat, medicina stb.) de, egy kis személyre szabással könnyen felhasználhatóak bármilyen témakörrel rendelkező honlapon.

A külalakokat nemcsak a mi designereink, hanem más freelancer-ek is fejlesztették, amelyeknek külön is szeretném megköszönni a számos ötletet és kiváló megoldást! Az alapértelmezett sablonok korlátozásaitól függően, a designereknek sikerült munkájukat egyedivé és felejthetetlenné varázsolni, a HTML-fejlesztők pedig a saját ötleteiket merítették bele a sablonokba - le a kalappal előttük! Most a sablonokra a végső nagy teszt hárul - a uCoz felhasználók tetszésének elnyerése.

Emlékeztető: A Honlap-stílus menüből bármikor kiválaszthatsz egy új külalakot:



Szeretném megemlíteni azt is, hogy a közeljövőben újabb sablonok lesznek beépítve a rendszerbe (a következő csomag - mely 10 új sablont tartalmaz - már sorban áll) és azt is, hogy a régi, elavult, ódivatú külalakokat sorra törölni fogjuk (ezek továbbra is létezni fognak, nem kell megijedni - semmi sem fog elveszni, ha azok közül használsz egyet).

Ami az adaptálást illeti, előbb pár módosuláson kell végigmenjen a rendszer, mert néhány modul használata rendkívül nehéz mobiltelefonokon (pl.: Anyagok hozzáadása). Ezáltal, a rendszeren végrehajtott innovációk kíséretében, szeretnénk biztosítani attól, hogy jó út fele irányulunk! wink

Mint mindig, meghívunk, hogy teszteljétek a vadonatúj sablonokat, és hogy írjátok le véleményeiteket, ötleteiteket róluk wink
Csatolmányok: 9998072.jpg (80.3 Kb) · 6981236.jpg (74.1 Kb) · 9242928.jpg (39.2 Kb) · 6419976.jpg (75.8 Kb) · 7234571.jpg (65.8 Kb)

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
tomi3821
Üzenetek: 94
Hírnév: 8

Üzenet # 2 | 20:39
Nagyon szép sablonok!
Gratulálok a készítőknek!

Üdv:
---
---------
(tomi3821)
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 3 | 17:04
Szeptembertől kezdve még több új sablon várható wink
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
remus
Üzenetek: 137
Hírnév: 17

Üzenet # 4 | 22:32
Sziasztok,

Tetszenek ezek az új sablonok.Letisztultak,egyszerűek,és némelyik elegánsan is modern.
Egyet ki is próbáltam: http://windowsinfohu.do.am/
És még pörgős,gyors az oldal is.Gratula a sablonkészítőknek. smile
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 5 | 21:40
remus, köszönjük megjegyzésedet. Ha bármilyen hozzáfűznivalód van még, csak írd bátran! A megjegyzés el lesz küldve a sablonok készítőinek wink
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
uCoz közösség » Általános információk » A uCoz rendszer frissítései és hirdetései » 28 vadonatúj sablon (1. frissítés - 2014)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: