Üzenet # 1 | 21:02
Ez az újdonság egy Vendég-bar, melyen a vendégek megoszthatják az oldalt a Facebookon, Twitteren, Google+-on, LinkedIn-en, e-mailben, valamint orosz közösségi hálókon. Eme Vendég-bar segítségével a vendégek a kedvencek közé is tehetik az oldalt...


A frissítés elérhető az összes szerveren elérhető!

Miért is van szükség erre a szolgáltatásra?

A lájkok, megosztások vonzzák az új látogatókat a közösségi hálózatokról.
Elősegíti a weboldalt a keresőmotorokban való szerepléshez: a keresők leginkább a közösségi hálókon lévő bejegyzéseket keresi, így a látogatók megtalálhatják egy közösségi oldalon az Ön oldalának linkjét... Ez megoldja a keresőoptimizálásos gondot, így nem kell a SEO-val többet bajlódnunk!
Forrás: http://blog.ucoz.ru/blog....-18-217

Mi a uCoz Vendég-bar?

1. típus: Megosztás-gombok, melyeknek segítségével elmondhatják barátaiknak az oldal szolgáltatásairól

A Vendég-bar segítségével gyorsan elmondhatják a vendégek barátaiknak az oldalt, miért érdemes oda ellátogatni. Ezzel jó sok látogatója lehet a weboldalnak!

Kép: http://blog.ucoz.ru/hell/socialbar/screen1.png

2. típus: Lájk gomb, a közösségi hálók ikonjai mögé rejtve, szintén a megosztás lényegével...

Ha nem akarja, hogy a közösségi gombok mellett ott legyen hosszan az, hogy hányan lájkolták az oldalt, akkor kicsinyített változatát választva egyszerűen csak rá kell kattintani egy közösségi oldal ikonjára, azután meg egy kis ablakban megjelenik minden szükséges információ.

Kép: http://blog.ucoz.ru/hell/socialbar/screen2.png

Milyen előnyei vannak a uCoz Vendég bar-nak?

Könnyen testreszabható!

A testreszabáshoz semmilyen programozási ismeretre nem lesz szüksége! Egyszerűen csak aktiválni kell a Vezérlőpultban és az azonnal meg is fog jelenni az oldalon

Kicsinyíteni lehet, majd ismét megjeleníteni!

Nem foglal sok helyet, és ki lehet választani az alapértelmezett pozícióját a Vendég-barnak; minimalizálni vagy maximalizálni is lehet. Megjegyzés: Javasoljuk a szabványos beállításokat a Vendég-barban, így a vendégeknek világosabb lesz, ami a Bar-ban van, és lehet, hogy még vissza is fordulnak az oldalra!

A Vendég-bar-ban keresés is van integrálva!

Ha szeretné, a Vendég-bar-on elhelyezhet egy keresőt is, mellyel a vendégek könnyebben megtalálhatják az információkat a honlapon!

Kép: http://blog.ucoz.ru/hell/socialbar/search.png

Nagyon kényelmes formában lehet hozzáadni az oldalt a kedvencekhez!

A readability.com oldal szolgáltatásának köszönhetően a felhasználók hozzá oldalakat a könyvjelzőkhöz és bármikor visszatérhetnek, átküldheti a megtekintett részt a "Read" gombbal e-könyvekhez vagy nyomtatóhoz.

Bárhol elhelyezhető!

A Vendég-bár olyan vékony, hogy megjelenési formától függetlenül elhelyezheti az oldal felső vagy alsó részébe.

Kép: http://blog.ucoz.ru/_bl/2/02234350.png

Hogyan lehet megjeleníteni az oldalon?

Az aktiválásához egyszerűen csak kattintson a vezérlőpultban a Beállítások menü Vendég-bar opciójára.
Kép: http://blog.ucoz.ru/hell/socialbar/set.png
Válassza a Vendég toolbar melletti legördülő listából az Enabled módot.

Megjegyzés: Először a Vendég-bar minden oldalon alapértelmezetten ki van kapcsolva. В данном состоянии бар будет находиться 2 недели. Все кто не хочет видеть бар на сайте должны деактивировать его в настройках бара, в противном случае через 2 недели бар появится на всех сайтах, администрация которого не изменяла настроек бара.

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.