A fórum moderátora: remus |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói Intro (Intro) |
Intro |
hát igen, igazi csavaros eszű, huncut és csalafinta megoldás! Gratulálok!!!
Egészen addig, amig nem lesz fizetős az ucoz (remélem nem) Én kíváncsi lettem volna Ani Cso megoldására (lásd feljebb) de ő azóta eltűnt és a PM-re se válaszolt ( és magával vitte az ötletét is, sajna) Egy kis csalódás, mert eddig itt a többségre az volt a jellemző, hogy a tudását inkább megosztja, mint fitogtatja. Ingyen továbbadja...nem úgy, mint sajna...tudom, vannak, ahol már csak pénzért kaphatjuk meg a tudás almáját... Azért mégegyszer gratula HorvathX, bár nekem egy kicsit szaggat és kockás... Bár az introról eddig nekem más elképzeléseim voltak.. Az üzenetet szerkesztette juillet - Hétfő, 2010.03.22, 12:46
|
Áááá juillet, ne terjessz rémhíreket A uCoz biztosan alapban nem lesz fizetős, néhány szolgáltatása fizetős, de ez így volt régebben is meg most is, mindössze a szolgáltatási csomagok összetételei változnak időközben, ami teljesen természetes, hiszen fejlődik a rendszer
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Kedves HorvathX!
Nem arról van szó, hogy nem tetszik, de mint már írtam, ez nem olyan megoldás, mint amiről a topik szólna. Egy honlapról legyen szó! Úgy, hogy egy külön honlapon megcsinálod az intrót, az bárkinek megy! Amúgy tényleg tetszik amit csináltál! |
Hali!
Kitaláltam én is valami introt, remélem még nem írták ezt le előttem (bár már végigolvastam ) Szóval csinálok egy oldalt, legyen a neve pl. intro. El is készítem az intro-t benne, és mielőtt elmenteném, bepipálom a "Egyéni sablon felhasználása az oldal szerkesztéséhez"-t. Aztán a Külalak vezérlésénél az "intro" oldal sablonjában eltávolítom a fejlécet, a containereket, csak a láblécet hagyom, a védjegy miatt. Csak itt is meg kell változtatni a főoldalra vezető linket. Ezt amúgy itt is megnézhetitek. -remélem nem szegek vele szabályt, bár kétlem- (off: Jé, mindjárt 100 üzenet ) Az üzenetet szerkesztette DaveedBrown - Vasárnap, 2010.05.09, 08:31
|
Próbáld ki! De akkor törölj, illetve módosíts minden egyes Főoldalra vezető linket!
Illetve azt is találd ki, hogyan lehet a leg egyszerűbben módosítani a főoldali linket egy új modul esetén! Ez itt a gond! Ha mondjuk aktiválsz egy új modult -pl. webáruház-, akkor az összes olyan oldalon, ami a webáruházé, megjelennek a főoldalra mutató linkek. Ezeket ismét át kell írni, és így tovább... Érted a dolog lényegét, ugye? |
Erről szerintem lesz egy írás az oldalon, amiben kihangsúlyozom, hogy előtte csinálni kell bizt. mentést!!!, valamint hogy csak haladóknak ajánlott!!
***** Mindeközben újra megnyitottam az oldalt és meg lehet nézni. És rájöttem hogy nem kell cserélni semmit, mert hát mire jó a "$HOME_PAGE_LINK$" ha erre nem? Az üzenetet szerkesztette DaveedBrown - Vasárnap, 2010.05.09, 11:44
|
Egy gyors hozzászólás még lefekvés előtt.
Sikerült kiküszöbölnöm ezt a hibát, Daveed! Vagyis jelenleg nem kell átírni a főoldal linkjét, és nem kell attól tartani, hogy ha létrehozol (beállítasz) egy új modult, hogy elfelejted abban is átírni a linket. Egy dolog még nem tisztázott, de ezen könnyen lehet segíteni. Jelenleg csak regisztráltak látogathatják az oldalt! Elöljáróban ITT meglehet tekinteni. Pár infót ott is találsz. Ha be tudsz lépni! |
Fent említett intro oldal megtekintése, illetve az elkészítésének a leírása IDE KATTINTVA nézhető meg!
Sajnos a leírás itt a fórumon csak 3 postba fért volna bele! |
| |||